Future Sounds of Sofia invites QZB & KIRIL (1 ноември @ Micro)

Култура, Музика, Новини, Събития, Събития (предстоящи), Топ — От на октомври 18, 2019 в 09:18

Дръм и бас будителите от Future Sounds of Sofia се завръщат в Micro! На 1-ви ноември по тяхна покана ще чуем нашумялото швейцарско дуо QZB, както и добре познатия ни вече Kiril. 💣

В началото на месеца Grey Code взриви Micro, а ето че момчетата от Future Sounds of Sofia вече са готово и със следващото си събитие! Този път те канят една от най-необузданите стихии заформили се в последните години – QZB. Oще познати като Qbig & Zenith B, Томас и Бен вече са неизменна част от корпуса на Critical Music, за които издават 4 разтърсващи сцената EP-та през последните 2 години. Оригиналността на подхода и безпогрешната им екзекуция в продуцирането може да се чуе и в много други издания за редица влиятелни лейбъли като Flexout Audio, Demand Records, Liquicity и Blendits.

Kогато не са в студиото си да забъркват нискочестотни минимал трошачки, те ежемесечно движат своята вечер „Random“ буквално на етажа над тяхното студио, канейки някои от най-интересните артисти за първи път на родната им почва в Швейцария.

Другият специален гост на партито ще бъде Kiril! Освен безкомпромисна машина зад дековете то е и един от най-нашумелите нови артисти на световната ДнБ сцена. Издава за редица лейбъли като Critical Music, Guidance, и Flexout Music, което накратко значи, че в сетовете му можем да чуем парчета, които идват директно от бъдещето.

Датата е 01.11.2019, а мястото е Micro – първият по рода си бар в София, в който освен, че можете да се видите на по питие със съмишленици и да чуете любими изпълнители и продуценти, можете и да допълните колекцията си от грамофонни плочи!

Повече информация можете да намерите на събитието във Facebook @ https://www.facebook.com/events/388510475373444/

Промо офертата за билети е разграбена! В ротация влизат ограничени бройки билети на pre-sale цена от 18 лева, а след това преминаваме на регулярната такава!

🎟️🎫 https://bit.ly/2MeSkJy 🎟️🎫

Тагове: , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes