Grey Code & SubMarine – „Flamingo Club“ (видео, MethLab)

Видеоклипове, Музика, Новини, Ревюта, Топ — От на септември 23, 2019 в 22:08

Младите дръм и бас таланти Grey Code и SubMarine с колаборация за MethLab! Вижте вълшебното видео към парчето „Flamingo Club„, което ще ви отведе в пикселизирания 2D свят на видео игрите от края на 80-те. 👾

Още преди два месеца получихме промо мейла от MethLab с третата част от предстоящото им „SENTINEL“ LP и вътре открихме „Flaming Club“ на Grey Code и SubMarine и „Careful“ на Disphonia. Двата трака са много класни, като първия е по-дълбок и мелодичен, а втория е абсолютна тупалка! Вече е факт и официалното видео за „Flaming Club„, което служи като любовно писмо към онези, които движат пиксели и изграждат светове, които вдъхват живот в 2D светове и вдъхновяват поколенията чрез реализирането им в киберпънк и футуристична среда.

Видеото е прекрасно уважение към 16-битово пикселно изкуство. Историята на видеото и играта изглежда е вдъхновена от GTA, като главния герой е ловец на глави, който отива в клуб Фламинго с автомобил, вдъхновен от 80-те години, за да изпълни мисията си. Автор на видеото и анимацията е Oskar Alvarado.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes