Saule – „Cure Dem“ (J:Kenzo Remix) / „Shijima’s Revenge“ (aудио, Infernal Sounds)

Музика, Предварителни Прегледи, Ревюта — От на май 29, 2019 в 13:41

Infernal Sounds ни пратиха промо на предстоящо си 15-то издание и с радост ви споделяме, че към каталога на лейбъла се присъединява легендата J:KENZO! 🙀

Минаха почти две години от както за пръв път чухме J:Kenzo ремикса на Saule – „Cure Dem“ и ето, че дългоочаквата преработка най-накрая ще види бял свят! Продукцията както се предполага е напомпана с много бас и Kenzo знае много добре как да структурира парчето, така че да изпъква в миксовете на диджеите, които го пускат. Тракът излиза на 21-ви юни като А страна на издание №15 в каталога на Infernal Sounds. Oт другата страна на плочата пък е епопеята „Shijima’s Revenge“,  която със своите 6 минути и 15 секунди ще допадне на всички любители на дългите музикални пътешествия. Предупреждаваме ви, че втория дроп е опасен за мебелите ви, ако слушате музика твърде силно! 💥 Трябва да изкажем и своите поздравления към Emily Dayson Illustration, която е отговорна за обложката и на това издание.

Започналият като канал в youtube Infernal Sounds продължава да расте и да набира все по-голяма популярност. За няколко години лейбъла привлече в редиците си много знайни и незнайни артисти, като Cluekid, Von D, Perverse, Sepia, De-Tü, Dark Tantrums, Sir Hiss и други. По този начин спечели уважението на меломани и продуценти по цял свят, а ние нямаме търпение да научим какво ни готвят за в бъдеще!

Изданието можете да поръчате от линковете по-долу:

BIGCARTEL (Digital’s included) – http://bit.ly/IFS015BIG
PRINT BUNDLE (Digital’s included) – http://bit.ly/IFS015BIGBUNDLE
UNEARTHED – http://bit.ly/IFS015UE
WHITE PEACH – http://bit.ly/IFS015WP
REDEYE – http://bit.ly/IFS015REDEYE
INTENSE – http://bit.ly/IFS015IR
TRIPLE VISION – http://bit.ly/IFS015TV
DEEJAY.DE – http://bit.ly/IFS015DEEJAY

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes