HMSU presents Hospitality Bulgaria 2019 (6 април, City Stage)

Музика, Новини, Статии, Събития (минали) — От на март 13, 2019 в 15:14

На 6-ти април HMSU се завръщат в City Stage за едно свежо и пролетно събитие с 4 госта! Най-голямата организация за дръм енд бейс музика у нас ще представи тематична вечер от под етикета Hospitality Night, а участниците от легендарния лейбъл са S.P.Y, Makoto, Whiney и MC Fava.

Родните меломани без съмнение помнят Hospitality вечерите, които HMSU има в таймлайна си със събития: London Elektricity, S.P.Y, Sigma, Dynamite MC & Lowqui MC за 13-тия рожден ден на столичното крю през 2012 г., Logistics, Metrik, Keeno & MC Carasel за Drum and Jazz 2015 и Nu:Tone, Maduk, Krakota & MC FAVA през 2017 г.

За тазгодишното издание на лейбъл вечерта любимците S.P.Y и MC FAVA се завръщат на столичната територия, а към тях се присъединява дългоочакваният у нас Makoto и новооткритото попадение в каталога на Hospital Records Whiney.

Бразилската фурия Карлос Лима – S.P.Y се мести от Сао Паоло в Лондон през 2006 г. и за светкавично кратко време успява да запише името си на британската дръм и бас карта с дебютния си релийз за Metalheadz. Следват колаборации с някои от ветераните в жанра – Chase & Status, LTJ Bukem, Marcus Intalex, Total Science, Kasra и DJ Marky. От 2012 г. S.P.Y е ексклузивен артист на Hospital Records. Очакваме с нетърпение да надникнем и в новото му “Dubplate Style” LP. Това е последният му албум, който презентира историята на дръм и бас музиката от миналото, настоящето и бъдещето.

Макото Шимизу, познат с едноименния си псевдоним Makoto, е доказателство за международната всеобхватност на бас музиката. Роденият в Токио агент има свое собствено звучене, в което се усеща влиянието на джаз и соул музиката. В кариерата си е записал издания за едни от най-силните лейбъли в бранша, сред които са Bingo Beats на DJ Zinc, Creative Source на DJ Fabio и Liquid V на Bryan Gee. Малцина са онези, които не са чували емблематичното парче “Golden Girl” на Makoto с MC Conrad, издадено за Good Looking Records на LTJ Bukem. От 2017 насам японецът е ексклузивна част от семейството на Hospital Records, а това ще бъде неговото първо изпълнение в България.

Whiney е едно от последните попадения в каталога на Hospital. Едва 25-годишен, Уил Хайн вече успя да омае всички със своя дебютен албум “Talisman”. Парчетата му предлагат танцувални линии, абсолютни хитове и меланхолични вибрации, а албумът му носи не една, а цели три номинации в наградите на Drum & Bass Arena през 2017 г. През 2018 г. пък излезе и втория му албум за Med School  „Waystone“, който според някои е дори още по-успешен! Това ще бъде и неговото първо участие в родната клубна сцена.

Над 10 години опит като композитор на песни, китарист и дори вокалист в ска-пънк банда. Над 10 години опит като MC с изяви редом до агенти като Nymfo, Seba, B-Complex и Klute. Това е част от биографията на MC FAVA, който идва за втори път у нас, за да заеме позицията зад микрофона. Изпълнението му през 2017 беше абсолютен хит и несъмнено и този път лириката му ще остави отпечатък.

Събитието ще се проведе на 6 април в едно от най-приветливите пространства за подобни мероприятия – City Stage, а промо билетите вече са разпродадени. До 17 март цената им е 20 лв., от 18 март до 5 април – 25 лв., а в деня на събитието и на място – 30 лв. Можете да се сдобиете с вашия хартиен пропуск за входа от столичните магазини 4:20, BreakPoint Shop, 0511 Clothing и онлайн в разпространителната мрежа на Eventim.bg.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes