Future Sounds of Sofia pres. Guidance with Ulterior Motive, Kiril, Was A Be & more (15 март @ Micro)

Музика, Събития (минали) — От на март 11, 2019 в 20:31

Този петък Future Sounds of Sofia ни канят в клуб Micro на вечер посветена на дръм и бас лейбъла Guidance с главни гости Ulterior Motive, Was A Be и Kiril! Освен тях разбира се ще чуем и локалния съпорт в лицето на организаторите.

Ulterior Motive (ТУК може да прочетете интервюто ни с James oт 2014 г.) са на върха нa дръм и бас веригата. Изпълняват на най-доказаните ъндърграунд евенти и фестивали по целия свят и се славят сред феновете си с безупречни диджей сетове. Като продуценти ремиксират и колаборират с някои от най-легендарните имена на сцената, а освен това често са търсени за саунд дизайн способностите им за проекти извън света на дръм и баса. Докато Metalheadz продължават да растат като сила, твърдо залагащи на качество преди количество, Ulterior Motive застават зад новия им лейбъл – Guidance – една логическа прогресия в развитието на дуото, чието представяне за първи път ще имаме честта да чуем заедно в София.

Проектът Was a be стартира през 2011г. като диджей дуо и скоро след това става част от ‘This is dnb!’ – легендарната дръм и бас вечер в Милано, Италия. Именно там те делят за първи път сцената с най-големите имена от дръм и бас вселената. Лятото на 2018г. е повратен момент за Was a Be, когато проекта остава изцяло в ръцете на Фабио. От там насетне той продължава да прави музика с пълни сили и издава колаборации със Sam Binga, QZB и Kiril за Critical Music, както и още едно EP за Shogun Audio. Без съмнение в бъдеще очакваме още много от Фабио, но сега, нямаме търпение да разберем какво ни е подготвил за GUIDANCE SOFIA.

Родом от бреговете на Лаго ди Комо в Италия, a понастоящем бродещ по нашите земи, Kiril вече е познат на всеки, който е в крак със съвременния дръм и бас. Опериращ някъде в пространството между Drum & Bass, Footwork и Jungle, Kiril вече има редица всепризнати издания зад гърба си за лейбъли като Flexout, Critical Music, Invisible и The Dreamers Recordings. Той неслучайно е и първият артист, който издава самостоятелното ‘Boxes’ EP за Guidance Music, а съдържанието му само говори за себе си. Всеки посетил последните партита на FSS може да свидетелства за прецизността, с която Kiril изработва сетовете си, а който не е – заслужава да се убеди. На 15-ти Март оставяме дековете в ръцете на Kiril, за да чуем какво ни е сготвил през дългите зимни нощи.

↗️ Headliners ↗
ULTERIOR MOTIVE
KIRIL
WAS A BE

↘️ Local Support ↘
N3TOK | HYDRASHOCK
PHIRAH | ROBUSTUS | THRUST

⬇️ Location ⬇
Club Micro | 18+
Karnigradska Str. 19

➡️ Tickets ➡
Pre-Sale 15 BGN (until 01.03) | Door 20 BGN (after 01.03)
🎫 https://bilet.bg/bg/events/guidance-sofia/1002

Тагове: , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes