GrimeBG празнува първия си рожден ден в Клуб Терминал 1 на 16 февруари

Новини, Събития (минали) — От на февруари 4, 2019 в 13:26

Специален гост на събитието е KILLA P

Отбелязваме една година от създаването на GRIMEBG с концерт в столичния клуб Терминал 1 на 16 Февруари. Феновете на грайм музиката у нас ще имат възможността да видят на живо легендата KILLA P. Вратите на клуба отварят в 22:00 ч.

GRIMEBG_KILLA_P_T1

Killa P (Патрик Найт) е MC от южен Лондон. Започва да се занимава с музика през 2002 година. В началото на своята кариера е едно от обещаващите MC-та на Roll Deep, крюто създадено от кръстника на грайм музиката Willey. Killa P участва в ранната дискография на Roll Deep. По-късно издава своите солови албуми “Credit Crunch”, „Killa Instincts“ vol. 1, 2 и 3. След соловите албуми Killa P се игражда като име на сцената и вече става разпознаваем в средите на грайм музиката. 

След издаване на тези албуми, Killa P се занимава с продуциране в домашното си студио, като записва изпълнители като “Section Boyz”. Killa P има собствено крю “Killa’s Army”, в което участват изпълнители от ямайски стил, които редят своите рими на “patwa”. През 2017 година участва на 10 годишнината на „Outlook Orchestra at The Royal Festival” заедно с Flowdan.
Killa P става международно известен със своята песен „The Bug – Skeng” (2007), добре позната и на българските фенове.

Локалният съпорт на събитието е поверен на ядрото от изпълнители на GRIMEBG – Chibоок, Jahmmi Youth, Bashment, Fnkz.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на bilet.bg на цени от 20 / 25 и 30 лв.

Събитие: https://www.facebook.com/events/2215466192046850/

Тагове: , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes