DAS EFX СЕ ЗАВРЪЩАТ В БЪЛГАРИЯ НА 16 ФЕВРУАРИ

Новини, Събития (минали) — От на януари 13, 2019 в 10:13

КОНЦЕРТЪТ В CITY STAGE E ЧАСТ ОТ ТУРНЕТО ПО СЛУЧАЙ 25 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БАНДАТА

Легендарното дуо DAS EFX се завръща в България за експлозивен лайв на сцената на City Stage на 16 февруари. Това е трето гостуване на бандата в страната след разпродадените концерти през 2006-та и 2012-та. България се нарежда до Германия, Италия, Швейцария, Испания, Белгия, Холандия, Швеция, Дания и Полша като част от турнето по случай 25 години от създаването на групата. От българска страна на сцената ще се качат SplitKid & Homelesz, Managua SLANG, Roof Rhymez (Roof Rhymez Studio), Кучетата & Yo One & Andre, 5 o’clock.

dase


Билетите за шоуто на 16 февруари се продават при засилен интерес, като първите 100 билета на промоционална цена бяха разпродадени едва дни след обявяването на събитието. Феновете все още могат да се сдобият с билети онлайн на EPAYGO.bg и на касите на EasyPay: http://bit.ly/DasEFXEpayGo, както и онлайн на EVENTIM.bg: http://bit.ly/DasEfxEventim, и в мрежата на Eventim: щандовете на EVENTIM на ул. „6-ти септември“, OMV Bulgaria, Orange center, Office 1 Superstore Bulgaria, Orange.bg, Usit Colours Bulgaria, Билетен център Национален дворец на културата – НДК, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец София / Arena Armeec Sofia, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“.

Цените са:

– редовен билет (без място): 30 лв.
– в деня/на място (при останала наличност): 35 лв.
– VIP билет (осигурено място): 50 лв.
– VIP сепаре (до 8 човека): 300 лв.
VIP билетите включват сепаре за до 8 човека, безплатен гардероб и приоритетен достъп до клуба.

Събитието се осъщестява с подкрепата на All School Hip Hop League & Pocket Aces Management & Booking.

За DAS EFX:
DAS EFX е американско хип-хоп дуо, в което участват Dray (известен и като Krazy Drayz) и Skoob (познат още като Books). Името им идва от абревиатурата на Dray and Scoob (DAS) и EFX като „effects“ (ефекти). Популярността си DAS EFX добиват през 90-те на миналия век благодарение на уникалния си стил на рапиране, който се превръща в един от най-влиятелните стилове в хип-хопа за всички времена. Стилът им включва множество попкултурни референции и заплетени рими в бърз темп от поток на съзнанието, включващи много думи, завършващи на „-iggedy“. Групата има издадени 7 студийни албума.

Тагове: , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes