Tech N9ne и Krizz Kaliko ще взривят Mixtape 5!

Новини, Събития (минали), Топ — От на декември 3, 2018 в 15:23

Суперзвездата и собственик на независимия хип хоп лейбъл Strange Music Inc. ще изпълнява пред родна публика на 1-ви март догодина! 

Каква новина само! Tech N9ne никога не е бил по-голям и релевантен и благодарение на организаторите от Mixtape 5 ще можем да го видим на живо на родна почва и то в пика на кариерата си! По наше скромно мнение не се случва достатъчно често толкова актуално име от калибъра на Tech N9ne да гостува у нас.

tech2019.03.01

Над 27 години на сцена, основател на най-големия независим лейбъл за хип хоп и няколко поредни години в списъка на Forbes за най-състоятелни хип хоп артисти – това са само част от постиженията на Aaron Dontez Yatez, познат на милиони фенове по света като Tech N9ne. Брадатият изрод, който римува с хиляди думи в минута, има зад гърба си 20 студийни албума, продали над 2 милиона бройки, което за напълно независим артист е повече от впечатляващо.

Освен завидната бройка студийни парчета, артистът има и солидна репутация щом стане дума за изпълнение пред публика. Всъщност Tech N9ne е сред най-умелите в занаята и на 1-ви март идната година ще можем да чуем на живо най-големите и актуалните му хитове, сред които “I’m A Playa”, “Caribou Lou”, “Riot Maker”, “Fragile”, “Don’t Nobody Want None” и “Hood Go Crazy”. А за капак рапърът ще дойде със един от най-интересните артисти на Strange MusicKrizz Kaliko – един страхотен бонус към и без това обещаващия евент.

TECHN9NE_Mixtape5

От Stash! обещаваме да ви съобщаваме редовно най-актуалните новини относно събитието, като последната е от тази сутрин, когато беше обявено, че изпълнителите ще носят със себе си и мърчъндайз!

Повече подробности околко това събитие очаквайте скоро, а дотогава ви препоръчваме да се сдобиете със скъпоценната хартийка, която между другото струва едва скромните 40лв! Можете да го направите още сега на bilet.bg.

Посетете и евента във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/215848072642230/

 

Тагове: , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes