HMSU presents: The World of Drum & Bass – Bulgaria

Музика, Събития, Събития (минали) — От на ноември 28, 2018 в 18:39

Светът на drum & bass-а се събира за пореден път в София!

След броени дни сцената на столичния клуб City Stage ще приюти родното издание на The World of Drum & Bass – световноизвестната поредица партита водени от Formation Records!

46506059_10156170773654195_8299338728250277888_o

Първият официален гост са дуото, което стои начело на Technique Recordings и не спира да ни залива с хитове в последните години:

DRUMSOUND & BASSLINE SMITH (UK)
/Technique Recordings/
https://www.facebook.com/drumsoundandbasslinesmith/

dsbls

Едва ли някой е мислил, че The World of Drum & Bass ще дойде у нас без собственика на бранда и може би най-добрия приятел на drum & bass / jungle музиката у нас:

DJ SS (UK)
/Formation Records, The World of Drum & Bass/
https://www.facebook.com/DjssFanPage/
https://www.facebook.com/wodnb/
https://www.facebook.com/FormationRecs/

DJSSWODNB

Не са много артистите, които могат да нарекат себе си инфлуенсъри в даден жанр. Следващите ни специални гости обаче смело могат да кажат, че са били част от формирането на дарк звученето в басс музиката през 90-те, което е основа на съвремените „тежки“ съб жанрове в любимата ни музика (неурофънк, текстеп, хардстеп, кросбрийд и др.). За нас е привилегия да ви ги представим, а специално за събитието ще чуем една истинска лекция под формата на специален КЛАСИЧЕСКИ дръм и басс сет от:

CAUSE4CONCERN (UK) – CLASSICS SET
/C4C Rec., Virus/
https://www.facebook.com/Cause4Concern/

C4CWODNB

 

ЕДИН ОТ ЛЕГЕНДАРНИТЕ JUNGLE / DRUM & BASS АРТИСТИ ИДВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!
Когато говорим за любимата ни култура, е невъзможно да пропуснем следващия ни гост. Той е едно от най-големите явления и вдъхновение за редица от съвременните мега артисти. За способностите му на миксиране се носят истории, които само ни карат да очакваме с нетърпение дебюта му на родна сцена. Истинско удоволствие е да посрещнем един от пионерите на британската денс музика:

DJ RANDALL (UK)
/Metalheadz, Reinforced Records, Mac 2 Recordings/
https://www.facebook.com/DjRandallMac2

RANDALLWODNB

ОЩЕ ЕДИН МЕГА ДРЪМ И БАСС ПРОДУЦЕНТ ИДВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

Дългогодишният му труд e трудно да бъде незабелязан, а негови парчета са често срещано явления в сетовете на най-големите в бранша. Преди няколко месеца пусна две брутални видеа към едни от емблематичните парчетата на 2018-та – колаборациите му с Break, Skibadee и Jakes, а изданията му през годините за лейбъли като Formation, Chronic, Metalheadz, Playaz, CIA и др., говорят достатъчно за неговите качества:

CRITICAL IMPACT (UK)
/Formation, Playaz, RUN, Metalheadz/
https://soundcloud.com/criticalimpact

CIWODNB

Не са много MC-тата през последните няколко години, които са оставили такъв отпечатък, какъвто следващия ни специален гост. През 2008-ма година печели наградата за „Най-добър млад вокалист“, а следващите години бележат бум в развитието му, заедно с набирането на популярност от страна на дъбстеп жанра. Той един от най-често срещаните хостове за артисти от ранга на Skream, Benga, Mista Jam, Caspa, Ruskо и не е случайно, че името му се утвърждава като един от хитовите британски вокалисти.
Все пак неговите корени винаги са били в дръм и басс музиката, а за това говорят освен редица издания за лейбълите Digital Soundboy, V Records и Technique Rec., така и семейната му среда, върху която огромно влияение оказва баща му и легенда в световната денс музика – Bassline Smith. За нас е удоволствие да посрещнем за първи път на HMSU събитие:

MC YOUNGMAN (UK)
/Digital Soundboy, Technique Recordings/
https://facebook.com/youngman/
http://iamyoungman.com

MCWODNB

Изненадите за тазгодишното издание на The World of Drum & Bass не спират до тук и за първи път в България ще можем да чуем една от легендите на немския дръм и басс. Неговата продукция може да се срещне в проекти от далечната 1998, а също така се свързва с главното му участие в мега проекта Rawhill Crew заедно с Tenor Fly (RIP), MC Navigator, MC $pyda, The Ragga Twins, Daddy Freddy, MC Shabba D, MC Soultrain, DJ Krasq’n, DJ Royce, Azazel, OCB. За нас е истинско удоволствие да посрещнем на родната сцена за дебютно участие:

E.DECAY (Germany)
/Formation Rec., Rawhill/
https://www.facebook.com/e.decay/
http://www.mixcloud.com/edecay

wodnb

Мястото на провеждане ще бъде едно от най-новите места в София – клуб “City Stage”(подлеза на НДК до пилони), който с просторния си капацитет и уникален дизайн обещава
да е един от хитовете в нощния живот на столицата. Вратите отварят на 26 октомври в 21:00 ч., а помещението предлага и достъп за хора с увреждания, за които входът ще бъде свободен.
В момента се продават билети на цена от 20 лв. и може да ги намерите онлайн и в
разпространителната мрежа на Eventim.bg, както и в софийските магазини 4:20 & BreakPoint. На входа и в деня на събитието цената ще бъде 25 лв. Промо-билетите и
седящите места се изкупиха при небивал интерес, така че съветваме всички да не чакат
последния момент.
Повече информация можете да откриете тук:
Събитие: https://www.facebook.com/events/500177453794301/
Фен страница: https://www.fb.com/WODNB
Билети: http://smarturl.it/wodnb18-tckts

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes