Teuf Kulture pres. KLUTE (Commercial Suicide, Metalheadz) (15 юни @ клуб *MIXTAPE 5*)

Събития (минали) — От на юни 1, 2018 в 01:44

Легендарният Klute пристига в София по покана на Teuf Kulture BG! Освен него в столицата пристигат и още куп други артисти от Великобритания и Испания. Събитието ще се проведе в петък, 15.06.2018 в Mixtape 5, а качествената музика е гарантирана!

––

Teuf Kulture Bulgaria са сравнително нова, но много ключова организация на дръм и бас сцената в София. За краткото си съществуване от почти 3 години (все още помним първото им събитие тук) двигателят MC Primitiff и компания успяха да докарат на родна земя редица знайни и незнайни артисти, между които легенди като Digital, Spirit, Dillinja, а след седмица ще видим/чуем и Klute! Наред с това винаги дават поле за изява и на родни диджеи, което е повече от похвално.

cover small

Следващият петък, 15-Юни-2018 в Mixtape 5 пристига Klute (Tom Withers)! За него може да кажем много… и всъщност ще го направим. През 80-те поставя началото на хардкор/пънк бандата The Stupids, с които работи и до днес. През 90-те започва да се занимава и с електронна музика и по-конкретно с техно и дръм и бас. През 1995 г. започва да издава и сингли за легендарния лейбъл Certificate 18, като през 1998 г. излзиа и дебютния му албум Casual Bodies“, а 2 години по-късно следва и второто му LP „Fear Of People“. 

През 2001 г. основава собствения си лейбъл Commercial Suicide, за който са през годините са издавали имена като Break, Amit, SKC, Nymfo, Mindscape, Dose, The Invaderz, Silent Witness, Digital, Spirit, Calibre, Dom & Roland, Gridlok, Need For Mirrors и много, много, много други! Лейбалът безспорно е сред най-големите в дръм и бас музиката с каталог от над 150 издания и 18 албума.

Самият Tom пък има вече 8 албума зад гърба си и безспорно е един от най-продуктивните артисти в жанра наред с Calibre. В дългосвирещите тави освен дръм и бас можете да чуете и всевъзможни други стилове музика от ембиънт до техно. Klute регулярно издава парчета и за титани като Metalheadz, Soul:R, Samurai, Hospital, Shogun Audio, 31 Records и други.

Освен главният гост в София пристигат и куп други артисти от Великобритания и Испания! Сред тях са Graish, Turbulent, Sam Rai, Refold, Teravito, а локалната сцена ще бъде представена от Panega и Kenobi! Предстои ни една наистина интересна вечер.

Следете събитието във фейсбук на https://www.facebook.com/events/194470337847090/

––––––––––––––––––
☛ ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ // TICKETS::
➛ 10 BGN (Ранни // Early bird)
➛ 15 BGN (Редовни // Standard price)
➛ 20 BGN (На портата // At the door)
http://www.eventim.bg/bg/bileti/teuf-kulture-bulgaria-presents-sofia-club-mixtape-5-494147/event.html

☛ Location – MIXTAPE 5 / Side A /
➛ Клубът не работи с резервации.
➛ Политика за достъп на непълнолетни:: http://on.fb.me/YDzVEe.
➛ 18+

☛ Sound – Stage Masters
☛ Teufkulture.com

Повече информация за артистите и събитието ще намерите на:

► KLUTE
[Commercial Suicide I Metalheadz I Hospital Recs]
https://soundcloud.com/commercialsuicide

► GRAISH
[Boomsha Recs]
https://soundcloud.com/graish
https://soundcloud.com/boomsha-recordings

► TURBULENT
[SUBconscious]
https://soundcloud.com/turbulent-dnb

► SAM RAI
[Teuf Kulture]
https://www.mixcloud.com/samrai

► REFOLD
[R1 I SUBconscious]
https://soundcloud.com/refold

► TERAVITO
[Teuf Kulture]
https://soundcloud.com/teravito

► PANEGA
[Гръм и Бяс I Тeuf Kulture]
https://soundcloud.com/panega

► KENOBI
[Гръм и Бяс I Teuf Kulture]
https://www.facebook.com/kenobi.gnb

Тагове: , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes