HippieLandia Festival 2018 Launch Party (19 май @ Австрийски културен павилион FLUCA)

Събития, Събития (минали), Събития (предстоящи) — От на май 17, 2018 в 20:54

HippieLandia Festival 2018 с откриващо парти по време на Нощта на Музеите на 19 май в София!

–-

Третото издание на HippieLandia Festival наближава с пълна сила. Тази година събитието ще се проведе на 22 юни в живописния Парк на Летище София, а музикалната програма е по-цветна отвсякога.

hippielandia_festival2

Фестивалът ще оживее на няколко разхвърляни из поляните на парка сцени, на които ще видим Enter Shikari, ONYX, DOPE D.O.D, Black Sun Empire, Souls of Mischief, COOH, Dustin Zahn, HITO, Kimyan Law и още мнooого интересни имена от по света и у нас.

Официалната кампания на фестивала стартира тази събота, 19 май, с вечерно парти под открито небе в партньорство с Австрийския културен павилион FLUCA и Програма Култура на Столична Община.

Събитието следете тук: https://www.facebook.com/events/583657348687738

HippieLandia Festival следете тук: https://www.facebook.com/events/816807941859670/

Организаторите ще ни зарадват с приятна селекция от hip-hop, drum and bass и techno, а началният час е 16.00.

Елате при FLUCA – блестящият контейнер до Музея за Съвременно изкуство САМСИ, за да потанцуваме на залез слънце под звуците на нейно величество музиката и да загреете подобаващо за 22 юни.

Музикалната програма тази събота ще се върти в ръцете на DJ AKASHA, Soulnd, MARTIN / Nordic Soundscapes Bulgaria/ и JVDB.

****

Очарователната DJ AKASHA ще забърка свежарски коктейл от old school & new school hip-hop, само както тя сама си може:

***

Soulnd e запален колекционер на плочи с голяма любов към музиката във всичките и разновидности и с свръх усет към електронните честоти в частност drum & bass и dubstep:

***

Martin е дългогодишен меломан и главно действащо лице зад пултовете на Nordic Soundscapes, който умее да разчита настроението на публиката, отнасяйки я към палавото безвремие на нощта:

https://www.facebook.com/nordicsoundscapesbg/

***

JVDB / Jan van den Boogaard идва от Холандия, но живеейки от известно време в София, е вече добре позната фигура из нощния живот и със сигурност ще ни посрещне топло с майсторски подбрана техно селекция:

https://soundcloud.com/klasp

***

* FLUCA – Austrian Cultural Pavilion – Австрийският културен павилион е позициониран пред Софийски Арсенал – Музей за Съвременно Изкуство на бул. Черни връх №2.

Начало: 16:00

Подробна информация около HippieLandia Festival следете на:

https://www.facebook.com/HippieLandiaMusicFestival/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes