Новият сингъл на Jeremy? ти напомня колко е важно да продължиш напред

Музика, Новини — От на април 11, 2018 в 11:51

Чуй парчето „Go or Fall” и целия втори албум на бандата този петък във Военния клуб, София

По-малко от три дни до официалното представяне на новия албум на JEREMY?, а вълнението на феновете достига връхната си точка. С ексклузивния сингъл “Go or Fall” бандата се обръща към тях с личното послание – „Давай смело напред!”.

Песента представлява първата авторска от предстоящите 6 в записа “Jeremy II”. През миналия декември бандата реализира пилотния сингъл “You’re the Voice”, като собствено аранжиран римейк на световноизвестния хит на John Farnham, илюстриран с впечатляващо видео. Снимките към клипа на “Go or Fall” също вече са факт и осъществени отново от екипа на Clamer Studio.  Готовата продукция ще може да бъде видяна до края на месеца.

За дългоочаквания концерт на 13 април във Военния клуб екипът на Jeremy? гарантира атрактивно и качествено шоу. Освен допълнителна озвучителна техника и специално изработена програма от светлини в синхрон с музиката, за ключови моменти са подготвени и лазерни ефекти, дело на Анди Фокър (Andy Faulkner). Анди е приятел и фен, с когото момчетата от JEREMY? се срещат миналото лято по време на празника на Варна. Там бандата за първи път вижда как тяхното представяне се обогатява, благодарение на лазерната хореография на Анди, която той и неговият екип от www.lasershows.bg  изработват специално и конкретно за всяка песен.

Научи новините около Jeremy? и детайлите по създаването на втория им студиен албум от интервюто с бандата за предаването Shuffle:

Билети за концерта в София, който ще се проведе този петък, се разпространяват на касите на Eventim.bg, както и онлайн – през сайта на компанията. Поради вече засиления интерес и ограничения капацитет на залата, се препоръчва предварителното закупуване!

„I said GO!“

 

Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes