FSS pres. Kiril (18 май @ клуб VOID и 19 май @ клуб *MIXTAPE 5*, B-Side)

Събития (минали) — От на април 13, 2018 в 19:13

Задава се един сериозен уикенд с Future Sounds of Sofia и компания! По тяхна покана на родна земя пристига Kiril (Invisible, Critical, The Dreamers), като ще имаме възможността да го чуем на 18-ти в Club VOID (Пловдив) и на 19-ти в Mixtape 5 (София).

–-

Родом от бреговете на Лаго ди Комо в Италия, Kiril е име, което няма как да пропуснем. Скоро след първите му хип хоп продукции като тийнейджър, Кирил открива истинската любов към музиката в пространството между стиловете Drum & Bass, Footwork и Jungle. В края на 2013г се появява дебютното му Corps EP за италианския лейбъл Mother Inc Sound. Това е само началото на неговата кариера, като още през 2014г парчета му се оказват част от тайните оръжия на артисти като Dub Phizix, Hyroglifics, TC, Fixate и др. Не след дълго идва Delirious EP за Flexout Audio – издание за един от водещите иновативни UK лейбъли, което получава повече от положителна оценка от критиците. Следват издания за BNCexpress, Vandal Records и Alchemy Breaks, доказващи способността на артиста да обхваща огромния спектър от различни стилове и жанрове. През 2016г Кирил колаборира със съмишлениците си от Was A Be и става част от екипа на The Dreamers Recordings. През 2017г Кирил е забелязан от движещите двигателни сили на модерното дръм и бас течение – а именно Noisia, които го приветстват в Invisible Recordings с парче за компилацията Solids_1 и Kasra от Critical Music, където Кирил издава Binary Vol. 12, EP което бързо достига №1 в класацията Beatport Top 10.

По случай гостуването си в България артистът е записал и кратък, но доста надъхващ микс, който ви препоръчваме да чуете!

За гладкото протичане на двете операции ще се погрижат локалните басс специалисти PHIRAH, HYDRASHOCK, THRUST, N3TOK, THE SEISMOLOGIST (TSM), METASTASYS, XYLOPHOBE и SECHNIA.

Двете събития можете да следите и във фейсбук на следните линкове:
Пловдив – https://www.facebook.com/events/1786242221684045/
София – https://www.facebook.com/events/349821755425422/

Повече информация за Kiril и FSS може да немерите на:

https://soundcloud.com/kirilkiril
https://www.facebook.com/kirildnb

https://www.mixcloud.com/futuresoundsofsofia
https://soundcloud.com/future-sounds-of-sofia

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes