Shuffle Show те среща с RoKada, SoulBMoll и новата музика без ограничения. За 211-ти път!

MP3/Даунлоуди, Музика — От на март 6, 2018 в 12:38

Екипът на Shuffle Show обича да казва: “Празнуваме, докато работим!”.

Това е истинската причина водещият и създател Боян Бочев, музикантът и продуцент Косьо Кацарски и екипът на BlubaBox Studio, и музикалният продуцент Boyan да те срещат с новите артисти и банди от България и целия стрийминг свят. Всяка седмица, без прекъсване, от края на февруари 2014-та. Отдаденост, вяра, чувство за дълг към верните фенове на предаването и безрезервното желание да дадат път на звука от бъдещето.

Тази седмица той идва на дигиталните криле на любимата ни формация Everything Is Recorded. В подкаста на Shuffle, Боян ще ти разкаже накратко трогващата история на продуцента и музикант Richard Russell, и неговият дебютен албум. Заедно с него ще чуеш актуална музика от страхотния рапър Logic, малкият брат на Kaytranada – Lou Phelps също разполага със силен трак, а внимание заслужават и горещите предложения от MNEK, откритието от Флорида – Yuno, новозеландските лаборанти Unknown Mortal Orchestra и разбира се – вторият, подчертано бировски “Образец” на ЖЛЪЧ, Sezko и Rusty.

Трибагреникът гордо се развява и от специалните гости. За първи път в ефира на Дарик посрещаме хип-хоп дуото RoKada, a.k.a. Рангел Кръстев и Калин Златански, в компанията на тяхната дуетна половинка – Бетина Димитрова. Каква е тяхната история, от къде идва вдъхновението за новия им видео сингъл “Както Преди” и как възнамеряват да продължат музикалната си година? Можеш да разбереш от интервюто им за Shuffle Show.

Което, както добре знаеш, солидно подкрепя младите музиканти от бандата SoulBMoll. Тази вечер, 6-ти март, ти препоръчваме горещо да отидеш и да се изкефиш на авторските парчета на великолепната деветорка. Тя по всичко личи крие в ръкавите си приятни изненади, но пъкленият им план е да ги разкрива една по една. Изходната стъпка в бордовата им игра се казва бар Петък. Tака, че, довечера ще се видим там.

И за финал на стегнатия ни музикален бюлетин, искаме да освежим деня ти с трещящото комбо на не-особено-обичания-от-нас DJ Khaleeed и хип-хоп/R&B зверовете Future, Jay Z и Beyonce. Скоро се задава официалното видео към парчето им “Top Off”, но засега и това ни се струва достатъчно да си пръснеш кашона. На MAX!!! и до следващия Shuffle.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes