Музиката на 2017-та от Shuffle и Stash! + новогодишна Spotify изненада!

MP3/Даунлоуди — От на януари 2, 2018 в 10:00

Първо да се поздравим, а? 😀

За много години, готини хора! През 2018-та бъдете позитивни, все по-искрено вярвайте в себе си и това, което правите, и с непринуденост и зарязяващи усмивки, постигайте своите успехи. С една дума бъдете!

А в новогодишния си епизод Shuffle Show и неговият екип, сметнаха за подходящо да обобщят изминалите безумно силни в музикално отношение 12 месеца. За целта те събраха в рамките на един футболен мач (заедно с инфарктните продължения), 25 от топ парчетата на 2017-та. Сред тях съвсем естествено присъстват тракове на феномалните артисти Kendrick Lamar, SZA, Jay Z и Marilyn Manson, както и блестящи композиции от бандите Queens of the Stone Age, DAYO, Foo Fighters, N.E.R.D и Depeche Mode. И както се досещате още много, много други гениални пичове и мацки!

Селекция, лишенa от помпозно гъзареене и каквато и да е претенция за обективност, но с добро желание да напомни на меломаните вълнуващите времена, в които живеем. Защото именно изминалата 2k17 окончателно затвърди промяната в курса на музикалната индустрия. Светът слуша стрийминг платформи и все по-малко държи да притежава песните на своите любимци. А дигиталните носители очертават естествения път на развитие на музикалното изкуство.

И за да бъде напълно в час с hype-a (както междувпрочем винаги се е старало да бъде), всяка сряда предаването Shuffle ще ти предлага свой Spotify плейлист с най-яката нова музика от последните 7 дни. Лесно ще можете да я откривате тук и така бързо, с едно натискане на бутона “play”, горещите звуци от цял свят ще достигат до красивите ви ушлета.

Deal?

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes