200 предавания Shuffle! 200 седмици музика без ограничения!

MP3/Даунлоуди — От на декември 19, 2017 в 10:18

Трудно е понякога човек да си представи как една идея може да започне от обикновен разговор между двама приятели в купе на влак, преминавайки през аматьорски подкаст в mixcloud, за да стигне до национален ефир. Или направо да си го кажем до световен ефир. При това без да отстъпва нито сантиметър от ясната, но все още трудно разбираема по нашите ширини концепция – предаване за нова музика без ограничения.

Shuffle Show е точно това! От края на февруари 2014-та до средата на декември 2017-та година, всяка седмица – водещият Боян Бочев и екипите на BlubaBox Studio – начело със зверския музикант и продуцент Косьо Кацарски (Bluba Lu и Koka Mass Jazz) и студиото на изумителния музикален продуцент Boyan, предлагат на слушателите нови тракове, албуми и специални интервюта с български и чуждестранни банди и изпълнители.

А в празничния епизод номер 200 гостите в Shuffle сякаш олицетворяват нагледно замисъла на шоуто. В подкаста ще чуете последователно разговори с инди-рок агентите Jeremy? и набиращата все по-солидна скорост хип-хоп четворка So Called Crew.

Ерсин и Таш от Jeremy? ще ви разкажат за новия сингъл на бандата “You’re the Voice” – тяхната версия на прочутия химн на Джон Фарнъм от средата на 80-те години, европейското си клубно турне тази есен и плановете им за предстоящите 12 месеца.

Не по-малко обещаващо изглеждат те за хип-хоп квартета So Called Crew. ЖЛЪЧ, Бате Доуен, Trasher-a и Гена от “Студийта Бирово” току вадят от фурната отличният/многопластов/честен “Вода и Вино” – техният 3-ти студиен запис. Официалната му премиера ще се случи този петък, 22-ри декември, в голямата зала на Club Mixtape 5, Sofia и повярвай ни – това е проект, носещ велики послания. Както подобава на един качествен хип-хоп албум от 2017-та. Повече за него разказват четиримата братя по оръжие в новия Shuffle.

И най-вкусният музикален и нищо-подобно десерт, към който сте посягали в последно време, ви чака под елхата. Говорим за космическия, извън планетарен и по магически 7-години-чакан албум на N.E.R.D – “No One Ever Really Dies”. С него Pharrell Williams, Chad Hugo и Shay Haley доказаха на света супер небрежно, че съвременните песни могат да бъдат много повече от проста и успешна математика. При това изпълнени със силни послания, стил и достатъчно поводи за танци.

Ами на всички желаем приятно слушане и Весели Коледни Празници! И до следващият понеделник, със Shuffle Show :)

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes