Мартен Роберто и великолепната му 2017-та + още нови звуци в Shuffle #199

MP3/Даунлоуди, Миксове — От на декември 12, 2017 в 10:35

Специален гост тази седмица в предаването Shuffle – Музика без Ограничения е един от най-яките музикални гъзари по нашите ширини! Човекът, който живее, съществува, обожава да говори и пуска на велики партита любимите си парчета. А от октомври неговият убийствен подбор звучи и от ефира на Радио София. И още нещо… При това изключително важно. Той е открит, честен и перфектно точен професионалист!

Да, приятели, неговотo име е Мартен Роберто!

Трудно можем да си представим по-подходящ агент от него, на когото да гласуваме доверие, селектирайки десет от Топ впечатляващите музикални артисти за 2017-та година. Всички тракове от плейлистата на Мартен заслужават вниманието ви, както разбира се и супер интересните истории зад всеки един от тях.

Не искаме да ви спойлваме излишно, затова просто натиснете play-a на 199-ия пореден подкаст на Shuffle Show и слушайте до откат!

Преди да ви пожелаем супер седмица с позитивно настроение и много яка музика, само припомняме, че този петък предстоят да се случат две истински събития на световната сцена! Eminem ще изживее своя Revival, а N.E.R.D ще ни докажат за пореден път, че са едни от най-великите артисти стъпвали по тази земя…. Защото Никой Никога Не Умира, копеле!

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes