Новият химн на Бар Петък, опитните отличници U2 и още чудеса в новия Shuffle

MP3/Даунлоуди, Миксове — От на декември 4, 2017 в 22:39

Новата музика винаги има какво да ти каже! Водени от тази концепция вече 198 поредни седмици, и тази екипът на Shuffle Show отново знае с какво да ви зарадва.

В шарената плейлиста подредена от водещия Боян Бочев, ще се натъкнеш на изумителни звуци от уж британския продуцент Yogi в компанията на чудото от Вирджиния D.R.A.M. и MC стихията Lady Leshurr, новия магьосник на OVO Sound – Roy Woods, популярния с меланхолията си Miguel, разтапящото откритие на годината KWAYE и още много, много други феноменални артисти.

Сред тях искаме да отличим нигерийския симпатяга Jidenna и новата пълна психария на N.E.R.D и Future.

Jidenna откровено може да си признае, че е любимото протеже на секси изпълнителката и актриса Janelle Monae, и нейният собствен лейбъл Wondaland. Признаваме си с ръка на сърцето, радарът ни чак сега попада на африканския мега талант, но ето – за благото на народа, ви споделяме този убийствен бийт. С мацките ви може да опитате едно instragram story, в стил “Bang, Bang Boomerang”. Нямам как да не е viral с тоя саундрак, братееее! На MAX!

А за N.E.R.D какво да кажем?! Остават 10 дни до проклетия албум, който чакаме повече от 7 години. За всички личи – Pharrell, Chad и Shay са се погрижили да ни трансформират главите с тоя запис. След ударния “Lemon” в компанията на най-опасната поп-звезда в наши дни RiRi, сега триото ни връхлита с ръмжащото/мотивиращо/поляризиращо и насечено комбо с Future. “1000” ехти толкова бедствено, че в първия момент си в ступор! Ако си в метрото, тотално забравяш на къде е изходът. True story! Смятайте какво ни чака на 15-ти, щото вие си знаете “No_One Ever Really Dies”.

Бая понахранени (и от нас включително) за композициите си в последните години, U2 изненадващо поднесоха съвсем стойностна тава. “Songs of Experience”, 14-тият албум на Bono, the Edge, Adam и все така киселия Larry, впечатлява със солиден звук, стадионни хоруси, леко стържещи инструментали и право-в-десетката лирики, оглеждащи се в безумството на 21-ви век. Чуйте сами!

И сега, като за финал и с мощен suspense ви обявяваме! Любимото ни място за танци и шотове – бар ПЕТЪК разполага с нов химн! Песента получи своята междугалактическа премиера в предаването Shuffle и много ясно, че се казва “ПЕТЪК”!

Сътворена е по стихове на wanna-be-рапъра Tahoma, който си реди свойски върху бийтовете на продуцента Гена от So Called Crew. А компания с кръшните си вокали им правят ослепителните Александрина Александрова – фронтдамата на Paraplanner и изпълнителката Ралица Николова.

В подкаста на Shuffle ще чуеш 30 секунден откъс и това е съвсем умишлено. Довечера всички в бара, за да гледаме заедно новото умопомрачително видео с марката “ПЕТЪК”, под звуците на новия им хит! А докато вървите натам, смело си пуснете това:

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes