Секси бандата Van Cock и убийствена музикална селекция в Shuffle #194

MP3/Даунлоуди, Миксове — От на ноември 7, 2017 в 12:42

Поредното издание на Shuffle – музика без ограничения“ ще е много секси, защото водещият Боян Бочев ни среща с българската банда Van Cock!

Има седмици, в които е трудно да осмислиш колко много яки парчета излизат наведнъж. Да, често чуваме и най-вече четем статуси в социалните мрежи, пълни с „хранилка“ как съвременната музика, като цяло, за нищо не става, как „едно време колко по-яки работи се случваха…“ и т.н.

Но краят на октомври и началото на ноември 2017-та ще се помни дълго с убийствени нови парчета и една епохално бохемска банда!

Те се казват Van Cock и успяват да ни влюбят за пореден път в атмосферата на пустия му замечтан LSD звук на 70-те.

Похватите на Лъчо Босаков, Ачката Ангелов, Миро Мирчев и Цецо Андреев, както самите си признават, са нечисти и похотливи. Но преди всичко пичовете ни грабват с рокабили хармонии, луциферски вокали и безумно точно чувство за ритъм и прогресия.

На тези техни влудяващи способности ще се натъкнете в дебютното им EP ‘Dirty Rodeo‘. Неговата премиера ще се случи този четвъртък, 9-ти ноември, в „B-side“-a на клуб „Mixtape 5„. А за по-добро оросяване на ушетата, ви предламе да чуете този убийствен секси трак:

И след като ви шернахме ‘Cock‘-a, можем с чиста съвест да поговорим за извънземните, надгалактическо добри и най-после-пак-в-играта N.E.R.D.

От миналия вторник насам, поне по наши наблюдения, 70% от музикалния свят говори за триумфалното пришествие на Pharrell, Chad и Shay.

Сингълът им ‘Lemon‘ повече напомня за стила на The Neptunes, отколкото на пънк-агресивните албуми на „нърдовете“, но честно казано – боли ни!

Тракът е мега скоклив, адски откровен с масата средни пръсти, насочени към онова чучало с перука, и разполага с втрещяващо як рап флоу от Rihanna. Рири разкрива такъв безмилостен потенциал, че даже леко засенчва иначе гениално шинестия Skateboard P.

На repeat:

Само да кажем, ако не сте разбрали още. Скоро пак ще отворим темата N.E.R.D, ‘щото ‘No_One Ever Really Dies‘ – първият им албум от 7 години насам, е в пекарната.

А грабващи съставки в него са вокалите на Kendrick Lamar, Future, Andre 3000, MIA, Ed Sheeran, Gucci Mane и Wale. Понеже ви виждаме, че сте готини типчета, споделяме и това. Вие ще си решите с какво и кога ще ни черпите. 😛

Най-новият епизод на Shuffle, вярваме, ще ви зарадва с новия албум на Sam Smith – ‘The Thrill of It All‘ плюс актуални сингли от грайм армадата в лицето на Wiley, JME, Skepta и адски симпатичната Nadia Rose, коледната Sia, прогресив шайката Don Broco, Maroon 5, Cyhi the Prynce в компанията на Kanye West и много, много други.

Историите на всички тези парчета, разказани по безпогрешно искрения начин на водещия Боян Бочев, може да слушате до откат в новия 194-ти епизод на Shuffle. Весело! :)

Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes