Stillhead – ‘Copenhagen LP’ (аудио)

MP3/Даунлоуди — От на ноември 5, 2017 в 19:16

DFRNT планира второ LP под новия си артистичен псевдоним!

Alex Cowles, известен до неотдавна като DFRNT, е британски дъбстеп (и производните му) продуцент, собственик на три лейбъла (Cut, Echodub и Brightest Dark Place) и дизайнер, базиран в Дания.

Alex от известно време се изявява като Stillhead и планира да издаде нов дългосвирещ албум под този си псевдоним.  Той ще е втори под ред с този прякор след дебютния ‘Iceberg‘, който излезе в началото на 2016 г.

Заглавието на предстоящата тава е посветено на датската столица – Копенхаген, където, както споменахме вече, пребивава артистът.

Съдържанието на LP-то включва 10 чисто нови парчета, два едита на по-старички авторски проекти, както и ремикси от няколко други изптлнители, сред които Hatti Vatti, Other Spectrum, Mr Roque.

Желанието на продуцента е издаването на албума не само онлайн, но и във физически формат – като двойно сиди и дори на плоча. Но тъй като финансовите му ресурси не достигат, той е създал  краудфъндинг кампания за всички, които биха подкрепили дейността му. Сумата, която енужно да бъде събрана за осъществяване на проекта е 3000 паунда, като до момента има събрани почти 2000.

Затова, ако сте почитатели на свръх емоционално творчество на артисти като едни Phaeleh и SYNKRO например, ви гарантираме, че само с едно преслушване на привюто на албума, ще се отзовете на начинанието! А в случай, че това наистина стане, ще трябва да побързате, тъй като остават само 6 дни до изтичане на кампанията. А знаете какво става, ако посочената сума не бъде достигната. :(

Освен новото LP, което ще излезе под печеата на Brightest Dark Place, Stillhead обещава и скорошни релийзи за Cut. Но за тях – по-натам.

Повече за Stillhead ще намерите на:

Official sitehttp://stillhead.com/
Twitterhttps://twitter.com/StillheadMusic
Facebookhttps://www.facebook.com/pg/StillheadMusic
Soundcloudhttps://soundcloud.com/stillhead
Youtubehttps://www.youtube.com/c/Stillhead

Тагове: , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes