P Money пред SK Vibemaker: „Граймът идва от продуцентите“

Интервюта, Новини — От на ноември 12, 2017 в 08:33

SK Vibemaker се среща с P Money за 5-минутно интервю, емсито споделя основни възгледи върху състоянието на грайм музиката. 

През тази година грайм титанът Paris Williams (P Money) най-накрая осъществи дългогодишната си мечта – да създаде собствен лейбъл. Това е случи, а Mandem Worldwide Records стартира с дебютния албум на Filthy Gears.

Днес SK Vibemaker се среща с Пи за кратко интервю за Rinse FМ, в което „бързата уста“ разказва за целите на лейбъла си.

Основната новина е, че Чичко-паричко ще фокусира дейността на звукозаписната къща върху бийтмейкърите.  „Хората често забравят, че именно продуцентите са в основата на грайм музиката.“ Той изказва мнение, че, въпреки възхода на стила, се наблюдава дефицит на релийзи. А когато някой все пак се реализира, изпълнителите разчитат или на собствени инвестиции, или на конкретни артисти като Wiley, Skepta, Stormy и Kano.

Чрез лейбъла си г-н Williams ще се старае не само да подпомага талантливите грайм творците, но и да обогати жанра с много нови попълнения. „Когато отидеш на парти, често се случва да чуеш едно и също парче по няколко пъти, просто защото не се издава достатъчно музика„. Затова една от целите му е да разбие този порочен кръг, като предложи на публиката разнообразно звучене.

Цялото интервю може да чуете по-долу. BIG UP, P!

Тагове: , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes