Новият „Shuffle“ Лети! С Funky Miracle, Ruth Koleva, Tame Impala, Lil Uzi Vert и много други на борда

MP3/Даунлоуди, Миксове — От на ноември 21, 2017 в 12:11

Зимата е вече тук! Новата музика също. И както винаги, има какво да ви сподели, стига да искате да я чуете.

Тази седмица тя звучи фантастично благодарение на соул/фюжън/фънки екипажа Funky Miracle. Великолепната Седморка издава дебютен албум. Казва се ‘Fly‘ и, повярвайте ни, едва загатва за изумителния потенциал, с който разполагат симпатягите.

В новия епизод на Shuffle Show Симо Желязков – ултра музикалният фронтмен, и ритъм-спонтанният Радо Казасов на ударните, искрено разказват на водещия Боян Бочев за пътя към своя първи дългосвирещ запис.

С отлично настроение и пълни с опитимизъм те ви канят на премиерата на ‘Fly’ тази вечер в LA вдъхновяващия със своята флора и фауна – „Бар Петък“. Едва ли има по-яко място да чуете Funky Miracle на живо. А те са ви приготвили и Изненадаааа! 😛

Докато стане 8 вечерта, леко се подгряваме с този funky shit!

Албумът на фокус в това издание на шоуто, което хапе с жестока нова музика, е ‘Confidence. tRuth‘ – запис номер 4 в дискографията на Ruth Koleva. Лично ние сме впечатлени от класата на всички 11 парчета, записани в Red Bull Studios в Лос Анджелис.

В него, заедно с изпълнителката, са се трудили жестоките агенти Рон Ейвънт (брате! Това е кийбордистът на Anderson. Paak и шайката му The Free Nationals), самият Джамийл Брунър от The Internet и брат на фундаменталния басист Thundercat, а на барабаните небрежно си е джиткал Джийн Койе – познат ни от проекта Flying Lotus. Всички те, продуцирани от базирания на Западния бряг Георги Линев, a.k.a. Kan Wakaan ( a.k.a. Semi God!!!), звучат прекрасно. Уверено и честно! Убедете се сами…

И ако сте гладни и жадни за модерни звуци, споко, в правилни ръце сте! Защото Tame Impala, грандиозният Taleb Kweli, Jaden Smith и Raury, Kehlani, Lil Uzi Vert, Steflon Don и Skepta, Diplo и МО, Charlotte Day Wilson, че дори Техни Величества BJORK, U2 и Kendrick Lamar, имат с какво да ви сгреят ушлетата.

Така че слагайте шапката, Burton-a, Burberry шалчето, Martin’s-a или квото ви тича и надуйте тоя подкаст на макс! God Bless U и го живейте тоя живот, а!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes