Ученици с благотворителна инициатива „Приключението започва в T.R.A.P.“ (9 декември 2017)

Събития (минали) — От на ноември 21, 2017 в 16:07

На 9, декември, 2017 г. (събота) в Университет за архитектура, строителство и геодезия ще се проведе благотворителен концерт, целящ да събере средства за ремонта на Trotoara Room for Angry People – младежки център за творчество и вдъхновение.

Учениците от Софийска математическа гимназия и Национала природо-математическа гимназия се обединяват, за да подпомогнат развитието на младежки център за вдъхновение и творчество Т.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People).

Заедно с помощта и опита на Фондация “Тротоара” те застават зад организацията на благотворителен концерт „Приключението започва в Т.R.A.P.“

Събитието се осъществява с подкрепата на фирми от IT бизнеса, с които учениците от софийските гимназии ще имат възможност за среща и обмяна на информация.

Изпълнители, които ще можем да чуем на живо, са: So called crew, Roof Rhymez Studio, Гласът на България, млади таланти от СМГ, НПМГ и други столични училища. Участие ще вземат още HPE, MentorMate, 60k, ScaleFocus, Bulwork.

ПРОГРАМА

12:00 – 18:00: Фестивална част, Клуб „Джамборе“ – УАСГ

Фестивална част с много награди, забавни дейности и презентации от едни от най-големите IT фирми в столицата за възможностите за развитие, които предлагат на младите хора:

  • Кариерно ориентиране в света на технологиите с едни от най-големите IT фирми в България – HPE, MentorMate, 60k, ScaleFocus, Bulwork;
  • Работилници по компютърни игри и гейминг (включително с много игри!), влогърство, графити, танци, фотография и много други др.;
  • Прожекции и дискусии за изкуствен интелект, нови технологии и интересни научни постижения;
  • Безплатни игри на дартс, джаги, билярд, лов на съкровища и други изненади;
  • Безплатни домашно приготвени храни и напитки!

18.00 – 21:00: Концертна програма, Аула „Максима“ –  УАСГ

Концертна програма с участието на млади таланти и състави от НПМГ, СМГ и цяла София, заедно с професионални изпълнители от българската сцена. Водещи ще бъдат ученици от НПМГ и СМГ.

В концертната част фирмите ще имат възможност за кратко представяне (до 5 минути) и официално връчване на спонсорска помощ. Учители и гост-личности също ще бъдат поканени на сцената.

TRAP refurbished

Информация за изпълнителите:

В концертната част ще участват млади таланти от столичните гимназии. Поради огромния интерес, в момента СМГ и НПМГ провеждат кастинг за най-добри изпълнители. На сцената на 09.12. ще излезе селекции от вокални изпълните, музикални групи, танцови формации и други таланти.

Потвърдени изпълнители са вокалният хор на НГДЕК, клуб по ирландски танци „Келтски Феникс„, балет „Веда Джуниър„, както и шоу-формация от фрийрънъри, байкъри, скейтъри и брейкъри.So Called Crewhttps://www.facebook.com/SoCalledCrew/

So Called Crew е българска хип-хоп формация, създадена през 2011 година. В състава й в момента са Евгени, Жлъч, Бате Доуен и Trasher. Техните парчета са вдъхновени от сериозните и смешните неща, често от „това, което ни дразни“.

Roof Rhymez Studio е звукозаписно студио създадено от DarkSide (MC), Sr. Martini (MC) и IMP (MC, Beatmaker, Music video director). Във формацията са и Dj Fresh KIT (Turntable) и Борислав Божков (китара). Roof Rhymez е организация, която не слага скоби или рамки на хората с талант. Това е една идея, която се разклонява във всички сфери и субкултури, с една единствена мисъл: „Да създаваме и творим, кодирайки в продуктите си добродетели, не толкова бизнес модели!“

С участието на изгряващи звезди на българската сцена – изпълнители от четвъртия сезон на предаването „Гласът на България“. Победителят за 2017-та Радко Петков, Симона Загорова и Кристиан Грънчаров ще представят новите си песни.

––––––––-

БИЛЕТИ:

Тротоара предоставя възможност да подарите билет на ученик, който не може да си позволи да посети концертната част, като чрез дарението получавате и интересни подаръци. Може да го направите ТУК.

БИЛЕТИ може да намерите в мрежата на Еventim:

Да повторим още веднъж, мястото е Аула „Максима“ – УАСГ, Клуб “Джамборе”, пространството пред аулата.

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/133615170692735/

Повече за кампанията за събиране на средства ще намерите на: https://www.generosity.com/celebration-fundraising/t-r-a-p/

Всичко за Фондация „Тротоара“ тук: http://trotoara.com/

logo sprei

Какво е T.R.A.P.?

T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People) е младежки център в процес на изграждане, където ученици и млади хора от София ще могат да се срещат, да общуват и да се занимават с творчески дейности безплатно.

Пространството включва:

  • четири зали за музика, танци, рисуване, театър и други изкуства, аудио и видео обработка;
  • работилница за ръчен труд и велосипеди;
  • клуб по екстремни, планински и улични спортове, както и опазване на околната среда и водене на природосъобразен начин на живот.

Всичко това се намира на едно място в сърцето на София на ул. „Братя Миладинови“ 26 (на метри от Метростанция „Сердика“).

TRAP Elements

Черпещи вдъхновение от Шведската организация „Save the Children“, екипът на Фондация „Тротоара“, заедно с младите хора в София и подкрепата на бизнеса, решават да създадат място, където труд, творчество и вдъхновение изместват депресията, алкохола, наркотиците и агресията. Място, където се създават ценности.

Първата част на центъра „Elements – клуб по екстремни, улични и планински спортове“ вече е завършена. Остава ремонтът и поддръжката на останалите помещения – репетиционна, звукозаписно студио за аудио- и видеообработка, зала за танци, театър, рисуване, изложби и др изкуства, работилница за ръчен труд.

TRAP Neremontirana chast

Тагове: ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes