Metropolis pres. John Digweed & Andre Galluzzi (9 декември @ Inter Expo Center)

Събития (минали) — От на ноември 6, 2017 в 11:38

Ренесансът на John Digweed в Metropolis!

На 09 декември зала 5 на „Интер Експо Център“ отваря врати, за да подслони второто от поредицата събития на Метрополис за парти сезон 2017-2018. Специални гости на това издание ще бъдат двама титани на британската и немска клубна сцена.

Пръв на сцената ще излезе Andre Galluzzi. Неговото гостуване ще бъде за трети път по покана на Метрополис, като последно е бил гост на изданието Future Heroes през 2011.

Един от най-ярките представители на немската клубна сцена, той е роден през 1976 във Франкфурт, като започва своята кариера още на 14-годишна възраст.

Андре издава за престижните Cocoon, Ostgut Ton, Cadenza и Highgade и създава и свои лейбъли – Taksi през 1994 и Aras през 2011. Те са своеобразна платформа за изгряващи таланти, имаща за цел да промотира иновативното и нетрадиционно звучене, на което той е голям почитател.

AndréGalluzi_01

Именно страстта, с която работи, изразена в 10-часовите разнообразни сетове, успява да му извоюва резидентство в престижните берлински клубове „Tresor“ и „Berghain“.

Той е и постоянен гост на партито на Кокуун в Амнезия Ибиса, а свръх натовареният му график като диджей отлага с близо 10 години издаването на дебютния му албум – ‘Alcatraz‘, който излезе през 2015 година.

Хедлайнерът за вечерта е човекът, описан в историята на денс музиката като „диджеят на диджеите“ John Digweed! След тригодишно отсъствие на българска сцена, създателят на Bedrock records се завръща, за да разкаже поредната си приказка.

За него спокойно можем да кажем, че е един от гениите на електронната музика, и понастоящем „Господ“ в южна Америка.

Той е диджей номер едно в класацията на DJ Magazine за 2001 година, издател на компилациите ‘Transitions’ и заедно със Саша – ‘Renaissance’, както и първият британски диджей, станал резидент на най-известния американски денсклуб за времето си – „Twilo“ в Ню Йорк още през деветдесетте.

JohnDigweed03

Ако го наречем легенда, това изобщо няма да бъде преувеличено. Заслуга за това има и неподражаемият му стил на пускане, който съчетава мелодиката на прогресив хауса с ритмиката на модерното техно.

И накрая една „жълтина“ – Дигуийд е може би единственият елктронен артист, който има почитатели, които го следват фанатично, където и да пуска из Европа, така че очаквайте и интернационална публика на 9-ти декември в „Интер Експо Център“.

Ако стартът на сезона на Метрополис в зала „Универсиада“ не ви е бил достатъчен и желаете да получите нова доза приятни емоции, то информация за предстоящото събитие и как да се сдобиете с вашите билети, може да откриете тук: https://www.facebook.com/events/308372579642321/

Тагове: , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes