Bass Revolution Vol. 3 с Document One & Trimer

Събития (минали) — От на ноември 15, 2017 в 11:08

Нова вълна дръм и бас събития с Bass Revolution Vol 3!

Bass Revolution се завръща с третото си издание, в което участие ще вземат Document One и Trimer. Партито ще се проведе в клуб Live & Loud на 8-ми декември.


Document One е проект на Matt King & Joe Froud. Проект, с койтo през последните години са се издигнали масово в сцената на електроната музика. Издавали за големи дъбстеп лейбъли като Never Say Die, Max Records, и Buygore, в момента момчетата се фокусират в дръм и бас музиката и издават за Technique Recordings.Както те, така и музиката им обикаля света, редовно получяват признание от големи артисти като Knife Party, Modestep, Andy C, Drumsound & Bassline Smith и др.

Trimer е продуцент и диджей от Лондон занимаващ се с музика вече 12 години. Главно известен с неговите експлозивни диджей сетове, който покриват целия спектрум на дръм и бас музиката. Наскоро той издаде своето ново EP ‘Scaredey Cat’ с Shimon за AudioPorn Records, което получява подкрепа от имена като Andy C, Benny L и Shy Fx.

Билетите в момента са на „early bird“ цена 15 лв., след което се качват до 20 лв. и могат да бъдат закупени от eticketsmall.com
 Линк към официалното събитие във Facebook: Bass Revolution Vol 3 Featuring Document One and Trimer
Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes