Wu-Tang – ‘If Time Is Money (Fly Navigation)’ / ‘Hood Go Bang’ (feat. Method Man) (видео)

Видеоклипове — От на октомври 19, 2017 в 17:47

Wu-Tang с втори видеосингъл от новия си албум!

В края на август т. год. легенадрният Wu-Tang Clan обяви новия си проект ‘The Saga Continues‘. Това се случи чрез споделянето на чисто нов трак, озаглавен ‘People Say‘. Месец по-късно заявката за предстоящ албум се потвърди с втори сингъл от него – ‘Lesson Learn’d‘. И двете парчета са коопродукция с Redman, като в началото на октомври към заглавие беше пуснат и официален клип.  

Днес бял свят вижда и вторият клип от LP-то, който всъщност е съчетание от две песни – ‘If Time Is Money (Fly Navigation)‘ и ‘Hood Go Bang‘.

Не само тези две парчета, но и цялата музика е композирана от Mathematics. Това е и повод мнозина да споделят скептичостта по отношение на това дали ‘The Saga Continues’ е автентичен „Wu-Tang“ албум, или е по-скоро компилация от техни песни, менажирана от Mathematics.

Без значение дали теорията е доказуема, или не, ние се съгласяваме напълно с RZA: „От години Mathematics си мечтаеше да създаде музикален проект с помощта на модерно, висококвалифициарно аудиооборудване (каквото е ASR10), съчетано с вокалите на членовете на Wu-Tang Clan и на други знатни емсита. С ‘The Saga Continues’ той сътвори един истински шедьовър.“ Word.

Петминутната визуализация на ‘If Time Is Money (Fly Navigation)‘ / ‘Hood Go Bang‘ е режисирана от Itchy House, а изпълнителен продуцент, разбира се, е самият Rza.

Това е първата съвместна тава на хип хоп клана от 2014 г., когато на пазара беше пуснат албума им ‘A Better Tomorrow‘. В знак на солидарност (или пък не?) към своя „брат“ и колега U-God момчетата премахват понятието „Clan“ от името си. През изминалата година той заведе дело на стойност 2,5 милиона долара срещу групата за неизплатени задължения.

‘The Saga Continues’ е седми под ред в дискографията на рап формацията. Той излезе на 13 октомври за Entertainment One (eOne) и собствената на марка на RZA и Mustafa Shaikh 36 Chambers Alc.

Повече3 за Wu-Tang: The Saga Continues ще намерите на:

Official site: www.36chambers.com
Twitterhttps://twitter.com/WuTangClan
Facebookhttps://www.facebook.com/wutangclan/
Soundcloudhttps://soundcloud.com/wu-tang_clan
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UC1wNaX00osCIK4VjwboFqzA
Spotifyhttps://open.spotify.com/artist/34EP7KEpOjXcM2TCat1ISk

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes