Shuffle Show вече и в Stash!

MP3/Даунлоуди, Миксове, Новини — От на октомври 3, 2017 в 12:01

Eдно българско радиопредаване, което си заслужава да следите, за да сте в крак с музикалните тенденции!

Ще се съгласите, че радиото, като средство за комуникация, отдавна е загубило своя чар в очите на мнозинството и по-скоро служи като фон в ежедневието ни. Но понякога дори на нас, които сме затрупани с всевъзможни източници на музика, ни се приисква да завъртим потенциометъра на радиото или с два клика в нета да се отпуснем за известно време с нечия чужда музикална селекция.

Надали не ви се е случвало да се запитате дали все още има адекватни музикални предавания в българския радиоефир. Или да се вълнувате какво ново е излязло в музикално отношение през последната една седмица, но нямате много време да се ровите. На тези, а и по още куп „куул“, въпроси предаването „Shuffle – музика без ограничения“ търси всестранно развити отговори. При това го прави в национален ефир!

От известно време ние от „Stash!“ следим предаването и, тъй като ни допада неговата концепция, решихме да подпомогнем неговото популяризиране. Сигурни сме, че именно „Shuffle Show“ може да събуди интереса ви като радиослушатели, особено след като е възможно това да стане онлайн, докато… Ами, докато си вършите там, каквото си вършите. Да видим дали предсказанията ни ще се сбъднат! 😉

Малко за Shuffle Show 

„Shuffle Show“ е създадено в края на февруари 2014 година от водещия и музикален журналист Боян Бочев. Идеята е по-проста и от самия него – 90 минути нова музика, от цял свят, без каквито и да е ш****и формати. Яки тракове пич, т’ва е!

След трудните, но сладки първи 9 месеца онлайн, за добро или за лошо, от ноември 2014 „Shuffle“ облъчва и от вълните на „Дарик радио„. Всичко това благодарение на зверските професионалисти от BlubaBox Studio, начело с продуцента и убийствен музикант Косьо Кацарски, a.k.a. Koka Mass Jazz, познат ни и от Bluba Lu.

Предаването е в ефир всеки понеделник след 22 часа, като до момента пропуск в излъчването няма! (Не, няма дори и по празници, поради физическо неразположение или каквото и да било още!)

IMG_4359
Та, новият 189-ти епизод на „Shuffle Show“ слага акцент върху ‘Seven Days‘ – актуалното EP на канадския изпълнител и продуцент PartyNextDoor. Миниалбумът на артиста на OVO Sound се появи изненадващо на 29-ти септември и определено заслужава нашето ухо.

Освен PND се подгответе за ударна българска селекция, включваща супер агентите: ЖЛЪЧ, Григовор и Гена, DAYO, The Black Swells, Ruth Koleva, Hayes&Y и Ogi 23 с Джеф от Jaya the Cat.

И ако още не сме ви спечелили за каузата, само предупреждаваме – този подкаст съдържа нови звуци от Run the Jewels, Rich the Kid и Kendrick Lamar, Little Dragon, Wolf Alice, Zak Abel, Banks, Liam Gallagher и много други.

П.П.: Следващата седмица пак… Този път и с гости!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes