Rusko с важна победа!

Видеоклипове, Новини — От на октомври 25, 2017 в 10:58

Rusko е отново „в играта“, след като успя да пребори рака!

През май тази година легенадрният дъбстеп пионер ненадейно отмени всичките си предстоящи събития. Решението си той сподели в Twitter, като призна, че е развил стомашен лимфом – рядка форма на рак на стомаха, налагащ незабавно лечение.

В интервю за YourEDM той разказва за перипетите, които е трябвало да преодолее в периода от месец май до сега, като не пропуска да посочи един от главните фактори, спомогнали му в битката с коварната болест – надеждата.

Симптомите, разказва Rusko, започват с чести пристъпи на повръщане и болки в гърба и гърдите. След посещение при лекар в американско лечебно заведение,  той разбира, че е развил тумори в стомаха, разпространили се и на друми места в тялото.

Rusko1

Стомашният лимфом е раково образование, което, е сред най-лечимите. Ранната му диагностика и третиране се считат за ефективна превенция от развитие на други злокачествени тумори. Затова, след като е диагнозиран с болестта, той моментално решава да започне химиотерапия.

Трудностите, които се изпречват пред него, са не само от психологически и физиечеки характер, но и от бюрократичен. Тъй като продуцентът от години живее в САЩ и то без здравна застраховка, той е принуден да се върне в родната Великобритания. Само за дни, по негови думи, той оставя в американската болница десетки хиляди долари.

И все пак той остава положителен!

След няколкомесечна терапия днес основоположникът на бростеп течението споделя щастливата новина, че всички тестове са отрицателни и той е напълно излекуван!

Чувставам се презареден. Сега имам възможността да се отдам отново на работата си – да пътувам по участия и да продуцирам.

Мачкай машина!

Цялото интервю може да чуете тук:

Тагове: , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes