Metropolis presents Ellen Allien & Len Faki (21 октомври @ Зала „Универсиада“)

Събития (минали) — От на октомври 4, 2017 в 10:44

Metropolis открива есенния парти сезон като гръм от берлинско небе!

На 21 октомври Metropolis се завръща с ново събитие, което ще се проведе в зала „Универсиада“, а стартът ще бъде в 22:00 ч.

Пионерите на българската електронна сцена ни предоставят възможнността да видим и чуем на живо двама артисти, благодарение на които Берлин стана световна столица на техно музиката.

За своята 21-годишна история организаторите неведнъж са доказвали, че добрата музика е движещата сила, която ги кара да се съхранят във времето и да не спират стремежа си да изненадват положително своите последователи.

sven_vath_metropolis_2009_universiada_hall

В следващото си парти, Ди Джей Стивън, Ди Джей Смърф и Ясен Петров ще ви срещнат с жената с 25-годишен опит на световната техно сцена, създателят на грамофонната компания BPitch Control и вдъхновител на новата вълна в берлинското техно Елън Алиен.

Със своите седем албума зад гърба си, собствено шоу по радио Ibiza Sonica и резидентство в едни от най-престижните клубове в Европа,  Ellen е олицетворение на завършен артист. Самият Ben Clock споделя, че тя е вдъхновението, накарало го да застане зад грамофоните преди 15 години. Няма нищо случайно и във факта, че световно известният културен център „Помпиду“ в Париж я кани да стане част от неговата програма.

Елън Алиен идва за първи път в България след мега успешните си участия на фестивала Exit в Сърбия и Стрийт Парада в Цюрих.

Ellen_Allien

След нея на сцената ще излезе един от най-успешните продуценти на електронна музика, който е и не по-малко успешен ди джей – Len Faki.

Берлинчанинът от турски произход, е резидент на клуб „Berghain“ още от създаването му през 2004 година. За пръв път посещава България по покана на Метрополис през 2011 г., в тогавашния клуб „Element“.

Той е автор на поредица клубни хитове, които му гарантират място в много техно чартове. След няколко успешни ремикса, последвани от големия авторски хит – ‘Mekong Delta‘, Faki получава признанието и подкрепата на гиганти като Карл Кокс и Свен Ват, които както и всички уважаващи себе си световни техно имена „вкарват“ неговия ремикс на парчето на Дъстин Зан ‘Stranger to stability’ в сетовете си.

Неговите гигове неведнъж са били отразявани от музикалните медии с възторжени коментари, като най-честото сравнение за изживяването е „аудио-визуално приключение, в което Факи не просто миксира пред публиката си, а го прави за тях, заедно с тях“.

Той е познат на своите фенове като един от най-изявените, изискващи от себе си творци в съвременната сцена, което му е предоставило възможността за ежегодното му участие на Awakenings Festival и очевидно има защо.

len_faki

Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/events/2006915456211744/

Билети

  • СУПЕР ПРОМО (200 бр.)  на цена 25 лв. (с включен Red Bull в цената) – Изчерпани!!!;
  • Промо на цена 28.00 лв. до 05.10.2017 или до изчерпване на количествата.

Билети може да закупите от мрежата на Еventim, Еаsy pay и Еpay.bg. Броят на местата е ограничен, затова съветваме предарителното им закупуване!

Тагове: , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes