Goro – ‘Questions About Life’ (безплатен даунлоуд)

MP3/Даунлоуди — От на октомври 18, 2017 в 22:32

Slagwerk с трето издание от поредицата си сингли, парчето е дело на български продуцент!

Белгийският партиколектив, а отскоро и лейбъл, Slagwerk дава поле за изява на родния ни продуцент Goro.

Парчето, с което той дебютира за белгийците, носи името ‘Questions About Life‘ и е трето от поредицата сингли, излизащи под тяхното лого. Първият трак, разбираемо, идва от родната за Slagwerk Белгия. Той е композиран от Buga и е озаглавен ‘So Sikk‘ (макар, по наше мнение, в звученето да няма нищо толкова „лудо“, даже напротив). Следва парчето ‘Rainforest‘ на французина Ytem, докато стигнем и до това на Горазд.

Сам по себе ‘Questions About Life‘ провокира един основен въпрос – защо носи подобно заглавие. Отговорът е повече от прост – „Така се чувствах, докато го композирах“.

Въпросите, върху които размишлява самият Горазд, можем да определим като относително екзистенциални, като например: какъв е смисълът на живота, каква е разликата между добро и лошо, защо Доналд Тръмп е президент на САЩ. Самият автор не скрива надеждата си и самите слушатели да изпитват подобни емоции, слушайки парчето.

Questions About Life‘ може да свалите безплатно от ТУК, като в полето за въвеждане на сумата за закупуването му, напишете „0“ (нула) или друга желана от вас цифра (в случай, че решите да подкрепите българския артист).

Не пропускайте да прочетете интервюто ни с Goro и да чуете микса, който той специално записа за нас преди няколко години!

Повече за Mojo Goro ще намерите на:

Twitter: https://twitter.com/MojoGoro
Facebook:
https://www.facebook.com/goro108/
Soundcloudhttps://soundcloud.com/mojogoro
Youtube: https://www.youtube.com/user/goroem

Тагове: , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes