FSS presents: SUN and BASS Recordings Night with FD :: 24.11.2017 @ „Mixtape 5 B-Side“

Събития (минали) — От на октомври 4, 2017 в 11:29

Future Sounds of Sofia ви представят една вълшебна SUNANDBASS RECORDINGS вечер с привкус от топлите и слънчеви плажове на Сан Теодоро, а за нейното най-прецизно изпълнение и телепорт към острова са поканили един от най-значимите резиденти на лейбъла – FD.
snbИдващ от бекграунд на промоутър (парти-проекта Medium в London), FD оставя първия си отпечатък като продуцент през 2010 година. За това допринасят слухът, вкусът и контактите създадени от него през дългите години активност в сцената и изграждането на тъмния, изчистен и директен звук. Може да не е сред онези ‘най-големи’ имена, но FD (Freddie Dixon) се занимава с дръм енд бейс вече близо 20 години.

Музикален експерт с дълбоки корени в ъндърграунда на Лондон, FD умело свързва точките между jungle, techno, 2-step, drum & bass в негов собствен неповторим стил, а смяната в настроенията характеризира добре не само неговата продукция, но и неговия непредубеден стил като DJ. В резултат на двете може да видим FD на постоянни участия из цяла Европа, като част от тях често включват легендарния fabriclondon и фестивала SUN AND BASS в Сардиния. Работейки усърдно зад кулисите, промотирайки партита, евенти, лейбъли, Freddie е посветил цялата си кариера на drum and bass-a, а междувременно не спира да гони нови и нови хоризонти като продуцент с безкомпросния си стандарт за качество и въздействие на звука.

Издания на FD може да срещнем в каталога на водещи лейбъли като Soul:r, SUNANDBASS, Metalheadz и Spearhead Records, а освен това той работи и с широк спектър от уважавани продуценти като LenzmanUlterior Motive и Fracture, като трябва да отбележим и най-новото му издание за лейбъла The North Quarter. Всичко това говори за една още по-заета 2018!

Плътен съпорт можете да очаквате от момчетата от Future Sounds of Sofia, които ще се погрижат случката да е максимално уплътнена с точните музикални вибрации:

PHIRAH
ROBUSTUS
THRUST
HYDRASHOCK
VASQUEZ NZ

Арена на събитието ще бъде отново „Mixtape 5“, a цената на входа ще бъде със следните параметри – 10 BGN преди 00:00 часа и 15 BGN след 00:00 часа.

www.facebook.com/fdbeats
www.twitter.com/fdbeats
www.soundcloud.com/f-d
www.youtube.com/fdbeats

soundcloud.com/future-sounds-of-sofia
facebook.com/autonomicdnb

24 х НОЕМВРИ х 2017
club *MIXTAPE5*, B-SIDE
10BGN < 00:00 > 15BGN | 18+

* Клубът не работи с резервации
** Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

Тагове: , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes