MARCO Faraone идва в България по покана на Yalta Club

Новини — От на октомври 29, 2017 в 20:04

На 10 ноември YALTA CLUB кани Marco Faraone за първото парти за ноември.

След успешното откриване на сезон 2017/2018 през октомври YALTA CLUB обяви и програмата си за ноември. Очертава се наситен и разнообразен парти месец с някои от най-добрите артисти на електронната сцена!

В първата вечер от месечната програма ще гостува италианецът Marco Faraone от Drumcode, а освен него зад пулта ще застане резидентът на клуба Liubo Ursiny. Мястото е Room 1 на YALTA CLUB, а датата е 10 ноември.

В събота (11 ноември) клубът ще отвори вратите на Room 2 за второто парти от поредицата NO ORDERS, заедно с DIASS и MAGA.

Този месец ще започне подобаващо, защото гостът на първото парти е един млад, но мултиталантлив диджей и продуцент. Marco Faraone издава първото си парче ‘Arabia‘ чрез Tenax Recordings през 2008 г. Въпреки това, големият пробив на Marco Faraone е през 2010 г., когато издава ‘Strange Neighbors EP‘ за лейбъла Moon Harbour.

От тогава талантливият продуцент е работил за престижни лейбъли като Drumcode, Desolat, Be As One, Sci+Tec, Moda Black, Holic Trax, Get Physical и Truesoul.

Като диджей Faraone е още по-ангажиран. Неговата популярност в Италия е категорична – от 3 години е резидент на известния клуб „Tenax“ във Флоренция, който, според него, е „един от най-добрите в света“.

Той успява да пуска там редовно въпреки претоварената си програма, включваща фестивали като Tomorrowland, Extrema Outdoors, Elrow (Барселона) и BPM Mexico, както и легендарни клубове като „Panorama Bar“, „Watergate“ в Берлин и много други.

Marco има и собствена серия партита в Италия, носещи името „Marco Faraone and Friends“. Последното издание на събитието събра 4000 души на плажа в Сицилия, което за пореден път демонстрира лоялната фен база на артиста.

Uncage Music е името на собствения му лейбъл, който е създаден през 2015 г., а от 1 септември 2017 г., той е и част от събитията Music On на Marco Carola в Amnesia – една от най-желаните резиденции за всеки артист.

Вечерта на 10 ноември в Room 1 на YALTA CLUB ще открие Liubo Ursiny, резидент на клуба от 2005 г. и съосновател на партитата Elevate и Takeover. Ursiny е и важна част от организаторския екип на фестивалите SOLAR Easter, SOLAR Summer, SOLAR Christmas, както и на най-новия фестивал на YALTA CLUB – InterSOLAR.

http://stuarttracte.photography

http://stuarttracte.photography

11 ноември (събота) е датата на която YALTA CLUB ще бъде домакин на второто NO ORDERS парти за сезона. Това е моментът, в който порталът между реалността и намеренията се отваря и получавате точно това, за което мислите – веднага. Момент, в който вселената ни връчва ключът към нашето духовно осъзнаване и пробуждане. Какъв по-подходящ момент от този за едно дълбоко и въздействащо пътешествие из дебрите на музикалните ни възприятия?

Духът на легендарният фестивал Burning Man се пренася в Room 2 на YALTA CLUB с музиката на френския продуцент и диджей MAGA и основоположникът на партитата – DIASS.

От този сезон клубът представя и нова услуга – Discount Guestlist, който важи единствено за 10 ноември. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за 10 и 11 ноември могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на:

Official site: yaltaclub.com
Facebookhttps://www.facebook.com/yaltaclub/

Тагове: , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes