FSS pres. Arkaik (16 септември @ клуб *MIXTAPE 5*, B-Side)

Музика, Събития, Събития (минали) — От на септември 6, 2017 в 13:04

Future Sounds of Sofia и компания поставят началото на своя парти сезон, като се завръщаме в уютната B зала на клуб Mixtape 5. Датата е 16-ти септември, а специален гост ще е вундеркиндът Arkaik! Младежът пристига от Шанхай и е един от най-интригуващите и обещаващи артисти, изявяващи се в по-дълбокия и минималистичен подстил на дръм и бас музиката.

На 16 септември по покана на Future Sounds Of Sofia клуб *Mixtape 5* ще бъде домакин на едно от редките европейски участия на диджея и продуцент Arkaik, който пристига чак от далечния Шанхай, за да зарадва феновете на експериментания дръм и бас. За силния локален съпорт ще се погрижат момчета от FSS, добре познати на столичната сцена.

Arkaik отдавна се е доказал като име на световната музикална сцена, сред проектите му изпъкват релийзи за лейбъли като Diffrent, Flexout и Dispatch и колаборации със Sense MC, Coma, Fearful, а на скоро и със Signal (който също беше в София по покана на FSS). Кариерата на Arkaik започва преди около 10 години, когато повлиян от артисти като Bad Company, Dilinja и Roni Size, започва да миксира по аглийските ъндърграунд клубове. Не след дълго вече е резидент на Bassment в Reading, където миксирана на една сцена с култови диджеи като Break, Icicle, Jubei, John B и Shy Fx. Желанието му да допринесе към развитието на по-изчистения дръм и бас го мотивира да започне продуциране на собствена музика.

През 2010 на бял свят се появява и първият му релийз за Different Music – “Stress Relief / Second Base”, който получава всеобщо одобрение. Това дава старт на едно дългогодишно партньорство с лейбъла, за което свидетелстват още няколо EP-та и релийзи. През 2012 Arkaik печели Octane & DLR remix competition, което насочва вниманието на Dispatch към продуцента, a парчето победител е издаден от лейбъла.

За нарастващата популярност на артиста говори и трака му за FlexoutMy love” през 2015, което е своеобразен крайъгълен камък за артиста, тъй като по това време той се мести в Шанхай. През 2016 пък излиза дебютният му релиз за Dispatch „Shapes”, който е определен от критиците за един от най-успешните му проекти. Към днешна дата музикалното бъдеще на Arkaik изглежда доста обещаващо. С участия на фестивали като Outlook и Boomtown и клубове във всички краища на света, кариерата на артиста се е насочила към високи върхове.


Партито
започва в 23:00 на 16 септември от в клуб *Mixtape 5*.
Цената на входа – 10 BGN преди 00:00 часа и 15 BGN след това.
Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1506473439416330/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes