H.M.S.U. pres. Дръм и Джаз в Пловдив! (16 септември, клуб VOID)

Култура, Новини, Събития (минали) — От на септември 10, 2017 в 11:09

12-то издание на събитието дебютира в града на тепетата, а сред специалните гости са Big Bud и Теодосий Спасов!

____

Drum and Jazz е първото по рода си събитие на родна земя, което се превърна в нарицателно за един нов тип забавление, представящо с вкус съчетания от стилове като дръм енд бейс, български фолклор, джаз фюжън, рок, експериментален и IDM звук .

21371017_10155131896544195_5659444042052421340_n

Новината тази година е, че събитието се мести в самия център на Пловдив – вобновения клуб VOID. Датата е 16 септември, билетите вече са в продажба, а програмата е подобаваща за премиера. С нетърпение се очаква участието на един от доайените на леката дръм и басс музика Big Bud, който е любимец на родната публика. За управлявания от него лейбъл Soundtrax са издавали артисти като Future Prophecies, Spectrasoul, Noisia & Pacific и други.

Още едни специални гости за джазовата вечер са Теодосий Спасов и музикантите от неговия проект THEODOSII SPASSOV JAZZ QUARTET – Теодосий Спасов (кавал), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Начо Господинов (барабани). В програмата ще очакваме още премиерата на проекта MyStory of Folklore, в който участват Мария Александрова (вокал) и Христина Белева (гaдулка, вокал), Ангел Димитров (тамбура), Петър Йорданов – Бъни (преркусии и барабани) и Nevahrest (продуцент и диджей). С ди джей сетове ще участват и артистите на H.M.S.U.High Roll с типичния си танцувален микс, EXo с подобаваща за събитието авангардна селекция и един от най-новите артисти в организацията – Faith.

Пространството на клуба позволява резервации на сепарета и седящи места.
Броят им, разбира се, е ограничен.
Ценови категории:
-> стандартни: 15 лв. (от 4 септември до 15 септември 2017)
-> на място / в деня на събитието: 20 лв.
-> седящи: 25 лева (1 билет + седящо място)
-> седящи: 150 лева (6 Билета + сепаре за 6 човека)

Билети могат да бъдат закупени от EVENTIM и избрани магазини (виж http://fb.me/hmsu.org за детайли), както и на място в клуба. По покана на H.M.S.U в рамките на проекта гостуваха артисти от световна величина като Wilkinson, Amon Tobin, LTJ Bukem, Теодосий Спасов, Влатко Стефановски, Стоян Янкулов, Netsky, Deadbeat, Future Prophecies, DJ Fabio, Dub FX, Blu Mar Ten, Calibre, Utah Jazz, Icicle Live, Balkansky Live – това е само част от тази магическа комбинация с повече от 10 издания в своята история.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes