EventEase pres. SoulTaki vol. 1 със C. Senior & Demis S (20 май @ Tell Me Bar)

Събития (минали) — От на май 16, 2017 в 12:05

Солун акустира в София с нова клубна вечер на 20 май в TELL ME BAR!

––

Гърция от години е притегателно място за всички ценители на качествената музика, не само с прекрасните концерти на световни и актуални имена, но и с крайбрежните барове, в които звучи яка музика, поднесена от местни артисти – някъде от ранния следобед чак до изгрев слънце. Е, SOUL-TAKI ще е клубна вечер, която ще представя музикалната селекция на едни от най-добрите гръцки DJ-и – C. Senior & Demis S, основатели на лейбъла Upnloud и отговорни за редица легендарни партита в цяла Гърция.

demis s & c senior 1

Двамата гръцки ди джеи ще ни потопят в атмосферата на солунските крайбрежни барове, където морският въздуx е винаги наелектеризиран с прекрасна селекция от Hip Hop – Funk – Afro и Disco летен груув. Танците ще са горещи чак до изгрев слънце, подът ще е лепнещ, барът – залят с анасонови напитки, а ти сигурно ще си превъплътен в един от божествените герой на елинската митология.

C.Senior & Demis S са закърмени с творчеството на Sun-Ra, боеца Fela Kuti, бунтовника Gil Scott-Heron, харизматичния J Dilla и мъдрия Afrika Banbaataa. Кръстникът Giorgio Moroder, заедно с представителите на Детройт сцената Theo Parrish и Moodymann всички те са оставили ярка следа в тяхната музикална селекция, която ще може да чуете тази събота от 22:00 в TELL ME BAR /ул. Иван Вазов №12/

За загрявка може да си пуснете този свеж микс от Demis S.

20. Май

Tell Me Bar

Начало: 22:00

Вход: 5-7лв.

Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/501968616593700/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes