Mount Kimbie – ‘We Go Home Together’ (fеаt. James Blake) (видео)

Видеоклипове — От на април 3, 2017 в 14:25

След четиригодишно затишие Mount Kimbie се завръщат с нов сингъл, създаден с помощщта на „стар приятел“! 

–––––––––––

Британското дуо Mount Kimbie, смятано за основоположник на пост-дъбстеп звученето, отново ни представя музика, която сякаш се компизира и определено се поема на един дъх!

We Go Home Together‘ е заглавието на „голямото завръщане“ на Dominic Maker и Kai Campo на голямата сцена, а лирическата изпълнение е поверено на техния дългогодишен приятел и последовател James Blake.

Това е първият релийз на бандата след последния им албум (и втори под ред в дискографията) ‘Cold Spring Fault Less Youth‘. Той излезе в края на май 2013 година чрез Warp Records.

Новият сингъл е придружен и от официален видеоклип, режисиран от Frank Lebon. Хвърлете му едно око по-долу.

Завръщането на момчетата е белязано и от още све събития – от предстоящо турне из Северна Америка и от подновяването на предаването им в ефира на NTS Radio още идата сряда.

От своя страна, Blake пусна наскоро видеоклип от миналогодишния си албум. Парчето е ‘My Willing Heart’ и в него участва самата (бременна) Natalie Portman. Вижте я ТУК, ако все още не сте.

А от Warp Records за пореден път се доверяват на Mount Kimbie, защото именно под техния печат утре (4 април) ‘We Go Home Togethеr‘ официално илзлиза на пазара.

Повече за Mount Kimbie ще намерите на:

Official site: http://www.mountkimbie.com/
Twitterhttp://www.twitter.com/mountkimbie
Facebook: https://www.facebook.com/mountkimbie
Soundcloud: http://soundcloud.com/mountkimbie

Тагове: , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes