Metropolis pres. Sonic Voyager with Kobosil & Etapp Kyle (13 април @ Sofia Outlet Center)

Събития (минали) — От на април 6, 2017 в 13:40

На 13 април от сърцето на Берлин идва новият Sonic Voyager!

––––––––––

Още едно пътуване в музикалните дебри на новаторството осигуряват от Metropolis. След силното начало в първите часове на годината с Dustin Zahn и Luca Agnelli и футуристичното мартенско избухване на Heroes Total с Ben Klock, Ilario Alicante и Julian Jeweil идва време за новото издание на бутиковата серия Sonic Voyager.

На 13 април в София диджейският колектив ще ни поведе освен в нови музикални територии, така и в поредната нестандартна индустриална парти локация – Sofia Outlet Center (бул. „Цариградско шосе“ 92А, до Метро и Техномаркет). Там ще се срещнем с двама съвременни електронни ексцентрика, които не се побират в стилови и жанрови рамки – KOBOSIL и ETAPP KYLE!

Артисти на култовия лейбъл Ostgut, свързан с най-добрия техно клуб в света – Berghain, те ще донесат берлинския танцувален звук, който ги поставя сред най-перспективните съвременни имена на международната техно сцена.

Kobosil

Max Kobosil израства в Берлин и е повлиян от всички фактори, формиращи града, като една от световните техно столици.

Кариерата му започва през 2013 г. с ремикса на парчето ‘Silo‘ на Barker & Baumecker, който става и първото му издание за Ostgut Ton.

След незабавния успех започва работа с Unterton и Marcel Dettmann Records, запазвайки фокуса главно върху музиката, която създава – дълбока и тъмна, танцувална и изпълнена с индивидуализъм.

25-годишният музикант рядко говори за себе си, но скромността и талантът го изстрелват сред резидентите на храма Berghain, където пуска рамо до рамо с хора, които са диджеи от времето, когато е роден.

Etapp-Kyle

Подобна е участта и на Etapp Kyle, второто име, с което ни среща това издание на Sonic Voyager.

Няма много неща, които могат да бъдат намерени в пространството за украинеца, чиято музика обаче звучи в сетовете на почти всички големи световни техно диджеи.

Дискографията му е впечатляваща, а източноевропейският принц за кратко време достига такова ниво на креативност, че скокът му от меломан, който слуша музика вкъщи, до герой в клубовете по света, се оказва почти вертикален.

Първото му EP е издадено от лейбъла на Ben Klock, което е достатъчно признание за таланта му да реди тъмни и динамични звуци в сложни комбинации със запомнящи се мотиви и красиви музикални атмосфери.

Партито от серията Sonic Voyager е с ограничен капацитет! Билети все още се предлагат в мрежата на Eventim.

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/769536303201194/

––––––––––

Събитията на Metropolis се провеждат с медийната подкрепа на Dnes.bg, GO Guide, МikaMagazine.com, Sofialive.bg, Radio NOVA, Stand.bg, stashbg.com, bassline.bg, Djbook.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.me, Vibes.bg, MySound.bg и ViewSofia.com.

Тагове: , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes