SpectraSoul са сред първите обявени артисти за Vola Open Air 2017!

Събития (минали) — От на март 17, 2017 в 21:31

Vola Open Air обяви първите артисти, които ще можем да чуем на връх Околчица това лято! Сред тях виждаме любимците ни SpectraSoul, които ще бъдат подкрепени от редица родни артисти между които Saturated Pixels, Tekniq, Vasquez NZ, приятелите ни от Subfactor (Радио Бинар) и други.

SpectraSoul

Първият хедлайнер, потвърдил участие на тазгодишното издание на Vola Open Air e едно от водещите имена на британската дръм и бас сцена, а именно дуото SpectraSoul. През годините момчетата са издавали музика за някои от най-добрите и уважавани лейбъли като Shogun Audio на Friction, легендарния Metalheadz на Goldie, Exit Records на dBridge, Subtitles на TeeBee и постоянно прогресивния Critical Music на Kasra. До момента имат два албума и над 30 EP-та зад гърба си, а през 2016 г. поставиха началото на собствения си лейбъл Ish Chat Music за който очакваме да излезе и третото им LP. Поради всичко изброено нямаме търпение да видим и чуем диджей сета на David Kennett, който е и едната половина oт дуото SpectraSoul.

Организаторите споделят, че както винаги и тази година ще можем да чуем много талантливи родни артисти. Сред обявените имена виждаме мулти-инструменталното дуо Saturated Pixels, вече оставили своя отпечатък върху българскита ъндърграунд култура. Те обещават да направят същото с техния последен и най-зрял проект. Всичко е там – балансът между органично и електронно, китари и барабани, мелодия и хармония, града и природата. И всичко между тях. Saturated Pixels ще покажат своя свръхрастеж тази година на Vola Open Air. Също така ще има и шоукейс на Subfactor от Радио Бинар, с участието на Martu, който ще направи лайв сет. Предаването ще има собствена сцена, където също така ще можем да чуем и двамата водещи Pierre и Veso.

Ще имаме възможност да се насладим на фънк, хип-хоп и брейкз, примесени с латин, боса и бразил звучене благодарение на DJ Oto. Ще чуем и един от пионерите на брейкбийт музиката в страната DJ Vagabond. За мелодично фънки геридж до по-натегнато бас звучене, организаторите са поканили Tekniq. Drumset Vision ще представят своя аудио визуален лайв дръм и бас сет, а от Vasquez очакваме голяма доза ликуид и позитивни вибрации.

Промо билети за целия фестивал са вече в продажба в мрежата на Eventim на цена от 15 лв. до 20-ти април.

Следете събитието във facebook на https://www.facebook.com/events/191588931329007/

Повече за Vola ще намерите на:

Official site: http://volaopenair.com/ 
Facebook:
 https://www.facebook.com/VolaOpenAirFestival 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes