Sofia Steppers #3 pres. Vibronics ft. Madu Messenger Live (10 март @ клуб *Mixtape 5*)

Събития (минали) — От на март 2, 2017 в 11:35

На 10 март ще се проведе третата част от поредицата партита на Sofia Steppers! Гости са Vibronics ft. Madu Messenger, а мястото е клуб *Mixtape 5*!

–––––––––-

Sofia Steppers представят за първи път в България легендарната британска дъб формация Vibronics ft. Madu Messenger.

Vibronics изпращат бас вибрациите си по света от 1995 година. Музиката им е в челните редици на дъб сцената с повече от 50 релийза, както със собственият им легендарен лейбъл Scoops, така и за Universal Egg, Jarring Effects, Dubhead и Jah Tubbys.

Повече от 20 години Vibronics продължават да завладяват неуморно не само клубната сцена, но и летните фестивали по цяла Европа, Азия, Централна Америка и Карибския басейн.

Неотменна част от събитието ще бъдат и българският дъб/реге посланик по света и продуцент Samity заедно със Sen I, за да представят новите си проекти, върху които работят след първата им съвместна песен ‘Conqueror‘.

Музикалната селекция преди и след живите изпъления ще бъде доверена на основоположникът на JFF SoundSystem DON D.

Билетите са в продажба от 6 февруари (понеделник) в мрежата на Ticketlogic. Специално първите 30 билета ще са на промоционалната цена от 10 лева. Предварителна продажба 15 лева. В самият ден на събитието и на място ще бъдат 20 лева.

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/213909389073382/

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes