Oddisee & Good Compny Live (7 април @ Sofia Live Club)

Новини — От на март 23, 2017 в 16:14

Oddisee, Reel Feel и Sofia Live Club гарантират качествен хип хоп в София на 7 април!

–––––––––

Няколко месеца след запомнящото се гостуване на Akua Naru в София Reel Feel и Sofia Live Club се подготвят да посрещнат Oddisee – хип хоп изпълнителят от Вашингтон, който разширява границите на стила и умело комбинира дълбоки и бързи рими, соул и джаз елементи.

Уникалният продуцентски нюх, уменията зад микрофона и поетичният талант са фактори, който превръщат Amir Mohamed el Khalifa в повече от интересен артист.

На 7 април неговата музикална одисея ще разтърси и София, една от спирките в мащабното му тримесечно международно турне. Наред с добре познати парчета, той ще представи и продукция от новия си единадесети албум ‘The Iceberg‘, който излезе преди броени седмици.

Заедно с Oddisee на сцената ще застанат музикантите от Good Compny. Освен че са добри приятели откакто се помнят, те свирят заедно и обикалят света в последното десетилетие, което придава на музиката им невероятен заряд и усещане за цялост. Именно тази енергия и симбиоза е нещо, което феновете на качествения хип-хоп не трябва да пропускат.

Когато чуя бийта, вече знам какво ще напиша. За мен е важно да предам на публиката определено съобщение, но никога не забравям, че основната ми цел като артист е да забавлявам хората. Така че, ако искате да чуете посланието – слушайте, ако не – изключете си мозъка и танцувайте.“

Албумът на Oddisee е един от най-коментираните проекти на годината в хип хоп средите. Оценка за него дадоха множество световни медии, като New York Magazine Vulture, които го определят така: „Той ловко използва своите собствени преживявания, за да рефлектира върху по-мащабното състояние на човечеството в цялата му красота и всички негови недостатъци“.

4

NPR Music, познати с уникалните Tiny Desk Sessions, също не пропускат да споделят мнението си за албума и оценяват Oddisee като „един хитър автор и наблюдател, който винаги е бил непоколебим в стремежа си да разкрие неудобните истини в света“.

За пореден път Oddisee блесна с освежаващ албум, който представя действителността с прецизни и приятни рими, и изпипан звук. Смислените послания от него, невероятни музиканти и качествено преживяване ни очакват на 7 април в Sofia Live Club.

Начален час на събитието е 23:00, а клубът отваря врати в 21:00 ч.

БИЛЕТИТЕ са в продажба в мрежата на Eventim на цена 25 лв. Билетът не гарантира седящо място. Организаторът си запазва правото на промени.

Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes