*MIXTAPE 5* pres. ЪпсурТ Live Band & Cee-Roo (24 март)

Събития (минали) — От на март 1, 2017 в 21:27

ЪпсурТ Live Band и груви продуцентът Cee-Roo на сцената на A-Side на *MIXTAPE 5*!

––––––––––-

С традиционен рап и футуристичен фънки-хип-хоп лайв проект посрещаме пролетта в клуб *MIXTAPE 5* на 24 март!

В началото на пролетта в клуб *MIXTAPE 5* ще се носи свеж полъх на истински хип хоп, груув, фънк и соул, които ще разцъфнат с помощта на вашите танци до сутринта.

Освен на емблематичните Ъпсурт Live Band, които ще ни разтърсят от култов български рап, ще можем да се насладим и на новия лайв проект от набиращия скорост музикален продуцент Cee-Roo.

Cee-Roo and Ray Charles

27-годишният мултиталант Cee-Roo вдъхва живот на класически парчета по собствен оригинален начин, запазвайки характерния им ретро елемент.

Той пръв се качва на сцената на *Mixtape 5* с чисто новия си лайв проект със саксофонист и барабанист. Непретенциозен микс от професионализъм, креативност, фантазия и хумор.

Музикалната вселена, която Cee-Roo гради е с основа от 5-те му издадени албума (Beatz’N Rhymes), надградени с ремикси от различни артисти и музикални жанрове, семплирани в характерния му оригинален почерк.

Издаденият през 2012 ‘Memories‘, в който швейцарецът отдава почит на 12 музикални икони, станали жертва на убийство, е разпродаден само за 2 дни, спечелил позитивната критика и вниманието на големите лейбъли.

След едногодишна пауза Cee-Roo се завръща с нов албум – ‘River‘, вдъхновен от природата, и с ново лайв шоу. Барабанист и саксофонист се нареждат до грууви музикалния талант на 24 март, когато *Mixtape 5* ще бъде завладян от новата вълна в фънки-хип хопа!

ЪпсурТ Live Band, а.к.а. любимият рап формат на поне няколко поколения, отново ще ни разбие от култови хип-хоп химни, които все още си пеем поне от петък вечер до неделя сутрин. На 24 март няма да пеят за птичките и пчеличките, а най-вероятно за *********.

ЪпсурТ Live Band отново е сформирана от Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани).

За да завършат този чудат музикален старт на пролетта, заедно с ЪпсурТ ще се появят и цветните Балет „Нова“.

DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния хип хоп сет, който ще продължи до малките часове на 25 март.

Билетите са вече в продажба и тъй като нерядко десетки фенове остават разочаровани пред вратата на клуб *Mixtape 5* в деня на събитието, съветваме за ранното им закупуване!

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/596153823912602/

––––––––––-

БИЛЕТИ:

  • предварителна продажба15 лв. в мрежата на Eventim.bg, вкл. print@home
  • цена на билетите на входа20 лв. (при останала наличност)

Тагове: , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes