Alex Barck и Claas Brieler от JAZZANOVA идват в София (24 март @ YALTA CLUB)

Събития (минали) — От на март 8, 2017 в 00:48

На 24 март, по покана на YALTA CLUB, посрещаме Jazzanova!

––––––––––––––

На 24 март по покана на YALTA CLUB, ще посрещнем двама от най-продуктивните и талантливи артисти, които ще ни представят поредния си вдъхновяващ диджей сет. Това са Alex Barck и Claas Brieler от Jazzanova.

Освен модерното електро звучене на двамата експериментатори, на сцената ще чуем и новия сингъл на Деси Андонова – DESY, заедно с бандата High Time, както и Marten Roberto.

YaltaClub-JazzanovaDJ (1)

Jazzanova нямат нужда от представяне. Те са в клубовете, в ефира, в студиото, и на сцената през последните 15 години, представяйки забележителния си лейбъл Sonar Kollektiv.

Музиката им е експериментаторска, преплита стилове като ню джаз, електро, чил аут, джаз хаус и др., като доминира на почти всички джаз и даунтемпо сцени в света.

В началото, благодарение на впечатляващите си сетове, момчетата от Jazzanova бяха едни от първите диджеи в Берлин, търсени по цял свят. Търсенето продължава и до днес, когато те са по-уважавани от всякога, не само благодарение на турнетата и участията си, но и на седмичното си радио предаване по WDR Funkhaus Europa и Radio 1.

Още няколко обичани артисти ще се качат на сцената на YALTA CLUB в края на месеца. Една от тях е Деси Андонова- DESY – любимка на българската публика, позната като една от най-добрите диджеи на българската сцена.

Тя е замесена и в многобройни музикални проекти като певица и автор, заедно с банди като Phuture Shock и Santimental Swingers. След успеха на ‘Easy‘ – първият сингъл от предстоящия й албум, DESY вече е готова и с вторoто парче, наречено ‘Love‘, което ще представи на 24 март, с подкрепата на бандата High Time.

На сцената ще се качат и Marten Roberto, заедно с Николай Данев, които ще пуснат няколко трака от албума си ‘HeartBeat‘, който излезе през 2015 година. Освен това, ще имаме възможността да чуем и 3 нови парчета, които излязоха за Midnight Riot (London) през януари месец и които ще бъдат включени в сета на Marten, посветен на дълбоката страна на диското.

В нощта на 24 март, YALTA ви предлага необикновен електронен ритъм, модерен джаз и много талантливи изпълнители.

БИЛЕТИ за събитието могат да бъдат закупени единствено на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лева до 00:30 ч. и 30 лева след това.

Тагове: , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes