12×12 – Instagram изложба

Култура, Събития (минали) — От на март 1, 2017 в 12:16

Изложба с Instagram фотоси се организира в София!

––––––––––

Щастливи сме да съобщим за едно скромно културно мероприятие, което ще се осъществи в края на месец март в центъра на столицата. То ще се състои под формата на фотографска колекция от Instagram снимки, която ще може да разгледате на 24 март.

Но какво точно представлява „12х12„? Това е изложба, която ще представи български автори чрез личните им Instagram снимки. Фотосите ще бъдат с размери 12х12 сантиметра, какъвто всъщност е и оригиналният „инста“ формат.

Това е една инициатива, която има за цел да въдбуди въображението ни и да създаде наслада от видяното.

Изложбата ще се проведе без конкретна тема. Целта е да бъде представена една смесица от различни персонажи и техните снимки.

1212

Фотографите, които ще вземат участие в изложбата, са най-обикновени хора. Такива, които се вдъхновяват лесно от градската среда и ежедневието си, и които се опитват да придават материална форма на впечатленията си. А какъв по-лесен начин от това да го направиш чрез телефона си?

Изложба е и едно продължение от преди 5 години, където инстаграм снимки за първи път се превърнаха в централен обект в тогавашна експозиция. Участници в изложбата все още се подбират, така че следете за повече подробности.

Събитието ще се състои на 24 март от 20:00 часа в „Cosmos Coworking Space“ (ул.“Ангел Кънчев“ №3).

Ще се насладите на просеко бар, а барът на „Cosmos“ също ще бъде на разположение за освежаване с напитка.

Тагове: , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes