Dub FX хедлайнер на второто издание на HippieLandia Music Festival! (23 юни @ Парк „Аерогара“ – Летище София)

Събития (минали) — От на март 6, 2017 в 13:00

HippieLandia Festival и тази година ще предложи много хубава музика и позитивни емоции на посетителите си! Феноменът Dub FX е хедлайнер на второто издание, като събитието ще се проведе на 23 юни в паркът на Летище София.

–––––––––

Лятото наближава, а с него и времето на летните фестивали на открито! Фаворитът ни за миналата година безспорно бе HippieLandia със своето разнообразие от стилове и артисти, добрата локация и качествено озвучение. И тази година се надяваме организаторите да съберат всички слънчеви  хора, жадни за фестивални преживявания на едно място!

Магнетичният музикант Dub FX, безпорен любимец на българската публика е първият артист, който се включва във второто издание на фестивална HippieLandia, представяйки последния си, четвърти албум “Thinking Clear”, който излезе на бял свят през месец август 2016!

Бенджамин Станфорд, известен под псевдонима си Dub FX, е един от най-ярките представители на световната алтернативна музикална сцена. Роден в Мелбърн, Австралия, свръх талантливият DUB FX стартира кариерата си като уличен артист и скоростно се превръща в същинско вдъхновение за безброй музиканти и фенове.

Покорява света с характерната си loop station техника, с която създава музика изцяло от собствените си глас  и тяло, представяйки неповторима палитра от гласови и инструментални импровизации върху основа от отличителния си бийтбокс стил.

_MG_4891

За Dub FX музиката съществува, за да предава послание, а неговото е изразено в последния му албум “Thinking Clear”.“So Are You”, “Fake Paradise”, „Birds And The Bees”, „Road To Babylon” са само част от култовите композиции, носещи идеята за мир, свобода, хармония и любов, чрез които музикантът се изправя срещу заробването на съзнанието от дигиталната реалност.

Превърнал се в символ на уличната култура и изкуство, Dub FX, ще изпрати публиката на HippieLandia Festival на едно същинско хипнотично пътешествие сред приказния декор на Парка на Летище София!

БИЛЕТИ:

Билети Ранно Пиле на цена от 33лв. само в Магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43 – в безистена до Subway на Попа/

Онлайн Билети от 35лв. дирекно от http://bit.ly/HippieLandiaFestival

Стандартни Билети от 35лв. в цяла България в мрежата на Ticketportal.bg и в НДК, ОМВ, НА ТЪМНО, книжарници Booktrading.

Следете събитието във facebook на https://www.facebook.com/events/1850649981860850/ 

Повече за Dub FX и HippieLandia ще намерите на:

Official site: http://dubfx.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-eojuz7ovH7aW4l1izVlfw
Twitter: https://twitter.com/dub_fx
Facebook:
 https://www.facebook.com/dubfx

https://www.facebook.com/HippieLandiaMusicFestival/

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes