Amy Winehouse Tribute by Amy’s House Live Band (1 април @ *MIXTAPE 5*, A-Side)

Събития (минали) — От на март 13, 2017 в 12:43

Amy Winehouse оживява на сцената на *Mixtape 5* в първия ден от месец април с помощта на сръсбаката банда Amy’s House Live Band!

––––––––––

На 1 април сръбската банда Amy’s House Live Band ще представи за пръв път у нас уникалното си трибют шоу, вдъхновено от легендарната Amy Winehouse.

Любими химни като ‘Back to Black‘, ‘You Know I’m no Good‘ и ‘Rehab‘ ще зазвучат от сцената на клуб *Mixtape 5* за всички фенове на соул кралицата.

IMG_8128

Amy’s House е трибютна банда, посветена на великата Amy Winehouse. Групата вдъхва живот на легендарната певица с вълнуващите си живи изпълнения в духа на неповторимия артист.

Групата – и най-вече вокалистката Nevena Filipovic, пресъздават изцяло визията, звученето и усещането от оригиналното изпълнение на R&B и джаз изпълнителка.

Професионалните музикантки създават несравнима енергия на сцената и без усилие въвличат тълпата в магията на перфектно сработеното им шоу посветено на Amy Winehouse.


Елате на 1 април в клуб *Mixtape 5*, за да станете част от необикновеното музикално преживяване, което Amy’s House Tribute Band са ни подготвили в чест на любимата непоправима Amy Winehouse!

БИЛЕТИТЕ са в продажба в мрежата на Еventim.bg на редовна цена от 10 лв. При останала наличност, билети ще се продават на вход в деня на събитието на цена от 15 лв.

Вратите отварят точно в 22:00 часа.

Официален линк на събитието: https://www.facebook.com/events/1361134950610444/

Тагове: , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes