HMSU presents: Most Wanted

Събития (минали) — От на февруари 3, 2017 в 15:50

H.M.S.U. приветства нови артисти в своя екип! Дългоочакваното разширение с нови ди джеи ще бъде факт на 10 февруари.

__________

След дълго търсене и дебати момчетата от H.M.S.U. постигнаха вътрешен консенсус относно двама нови участници, които организацията ще покани в своя екип от артисти. За първи път от над 10 години родното музикално движение се разширява официално не с един, а с двама нови джедаи. Кои са те? Ще разберем на 10 февруари в ДНК в специалното събитие по случая, в което ще участват само родни ди джеи.

Представители на отговорната за събитието организация H.M.S.U. са неотменна част от програмата на всяко парти с тази марка, но на 10 февруари специални гости ще са двама родни басс активисти, които заслужиха признание с положените през изминалите години усилия. Освен свежите попълнения, в програмата ще чуем и най-новото от селекцията на Mocks, Konspirator, acidtrip, Targy и EXo.

HMSU-MostWanted-cover

В разгара на вечерта на сцена ще бъдат представени двама артисти от родната дръм енд бейс сцена, които екипът на H.M.S.U има изключителното удоволствие да покани да се идентифицират с марката на организацията. От тях, разбира се, можем да очакваме само най-доброто от световната сцена, а от H.M.S.U. подсказват, че те вече са добре утвърдени със своите имена както на родната сцена, така и в световната мащаб.

Създадена през 1999 г., H.ard M.usic and S.ounds U.nited (H.M.S.U.) е най-голямата дръм енд бейс организация в България, отговорна за реализацията на най-зрелищните събития на българската електронна сцена вече над 18 години.

През годините H.M.S.U. безспорно се отличава с качествен подбор на гости за своите партита. Те винаги са сред най-актуалните или изгряващи имена на световната сцена. Нещо повече – за времето на своето съществуване организацията е била домакин на над 400 гости от световно ниво и на почти всички родни ди джеи. По такъв начин екипът постига стабилност във времето с инициатива за представяне на винаги актуален дръм и басс звук. В комбинация с разнообразие от локации на провежданите събития и първокласни звукови системи, предлаганото от H.M.S.U. ниво на продукция се е превърнало в модел за родната сцена.

Повече на fb.me/hmsu.org.

Тагове: , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes