EventEase pres. Nordic Soundscapes vol. 3 (18 февруари @ Tell Me Bar)

Събития (минали) — От на февруари 15, 2017 в 17:45

Изключително сме щастливи от факта, че вечерта Nordic Soundscapes продължава и набира все по-голяма популярност! Третото издание на събитието посветено на скандинавската инди и електронна музика ще се състои на 18 февруари в TELL ME BAR.

–––––

Nordic Soundscapes отново събира под софийското небе феновете на скандинавската инди и електронна музика в събота, 18 февруари.  Селекцията ще се върти около представителите на скандинавската сцена, а именно Röyksopp, Trentemøller, Prins Thomas, Little Dragon, Todd Terje, Lindstrøm, Múm, Bjork, GusGus, Lulu Rouge, Lykke Li, Kasper Bjørke, МØ и още много имена, идващи от северните страни на Европа – Швеция, Норвегия, Финландия, Исландия и Дания.

martin + sayulke

През последните години, скандинавските страни се превръщат в гореща точка на експерименталната, алтернативната и  независима музикална сцена, характерна с меланхолично, отнесено звучене, съчетано със забележителни вокали, около която е съсредоточена и селекцията на Martin и Sayulke, чиито сетове преплитат мелодичен хаус, хиптнотичен поп, електроника и диско.

Martin е меломан и движещата сила на artnewscafe, подбира изцяло музика на заведението, както и част от плейлист-а на онлайн радиото LMEY. Отдавна е фен на скандинавско звучене, а сетовете му варират в различни стилове и винаги подбира музиката си спрямо атмосферата и настроението на околните. Има изяви, както в Пловдив, така и в София в барове като Club Fargo, Club Void, Bar KICKS, Jules Verne и др.

Sayulke, съосновател и част от dj състава на аудио-визуалния колектив МЕЛФОРМАТОР, харесва многообразието в музиката, като предпочита основно електронното звучене. Обича добре композирания микс, но за него най-важна е емоцията, която се създава чрез музиката. Скандинавскoта звучене винаги е било определящо за вкуса му, а сред любимите му изпълнители се нареждат имена като Kiasmos, Samaris, GusGus, , WhoMadeWho, Royksopp, Trentemoller, легендарните Sigur Ros и много други.

Събитието е в партньорство с тонизиращата безалкохолна напитка Club Mate :

www.facebook.com/clubmatebulgaria/?fref=ts

TELL ME BAR се намира на ул. Иван Вазов 12

Начало: 22:00

Вход: 5 лева

Допълнителна информация около събитието следете на:

https://www.facebook.com/events/241810319563499/
https://www.facebook.com/eventeaseparty/?fref=ts

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes