Ясен Петров и Стивън се присъединяват към Darren Emerson за партито на 11 февруари

Събития (минали) — От на януари 13, 2017 в 11:57

На 11 февруари в клубMixtape 5“ българските диджеи Ясен Петров и Стивън ще отпразнуват заедно с легендарния Darren Emerson завръщането на „Трайнспотинг„.

–––––––––-

Втората част на култовия филм „Трейнспотинг“ излиза по кината през февруари, а с нея идва и легендарният Darren Emerson. Зад пулта в голямата зала на клуб „Mixtape 5“ до него ще застанат двама от най-утвърдените диджеи на българската електронна сцена – Ясен Петров и Стивън.

Може би няма по-подходящи артисти от тях двамата, които да се присъединят към събитието. Точно както Емерсън, те застават на чело на електронната, техно и хаус музика през последните три десетилетия и смело продължават да се развиват. Eто защо очакванията за съвместното им парти са повече от обещаващи.

yasen_petrov_dj_stivyn

Ясен Петров е един от най-непредсказуемите диджеи на нашата сцена. Кариерата му е толкова разнообразна и наситена, че това резонира и в музиката му. Не очаквайте от него поредица от хитове, пускани от всеки друг диджей, защото няма да ги получите.

Като създател и кръстник на Метрополис, от него могат да се очакват парчета, изпълнени с трайбъл ритми и земетръсни бас линии, които във всички случаи, докарват публиката до еуфория.

Стивън се занимава професионално с музика от близо 30 години, като винаги е печелил сърцата на публиката. С множество успехи и отличия през годините, той черпи вдъхновение от класическия фънк и Детройтското техно, а любимите му моменти са онези, в които всички са „на гребена на вълната“.

Darren_Emerson

В нощта на партито малката зала на клуба също ще отвори врати. Младите диджеи Калоян Колев и Теодор Кръстев ще представят разнообразните си сетове, с които се открояват на българската музикална сцена.

Познати в ъндърграунд средите под името Eternal, те са и едни от първите членове на бързо разрастващата се техно организация Under_Construction.

Eternal

За да станете част от партито, с което ще отпразнуваме излизането на „Трейнспотинг 2“ дни преди официалната му премиера, можете да купите промоционален БИЛЕТИ на цена от 19 лв. в OMV, The Mall, Epay Go, всички каси на EasyPay и мрежата на Eventim.

След изчерпването им редовната цена ще е 24 лв. Билетът важи и за двете зали в Mixtape 5.

Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes