Jessy Lanza за първи път у нас (18 март @ Sofia Live Club)

Събития (минали) — От на януари 27, 2017 в 23:44

Reel Feel, Sofia Live Club и Boyscout ни срещат за първи път с едно от най-оригиналните и актуални имена на независимата музикална сцена Jessy Lanza

––––––––––-

Jessy Lanza – едно от най-оригиналните и актуални имена на независимата музикална сцена, ще обогати календара на клубните събития в София съвсем скоро с неповторима смесица от електропоп, диско и R&B.

Нейният развит вкус към експериментирането със звуци и стилове, съчетан с умението й да моделира гласа си по разнородни начини, бързо спечелиха публиката и критиката по света и я наредиха сред най-търсените и харесвани алтернативни артисти.

На 18 март ще имаме удоволствието да се потопим в нейната неконвенционална смесица от електроника, минималистичен поп, диско, фънк, есид хаус и арендби в една нежна и същевременно танцувална вечер. Jessy идва у нас по покана на Reel Feel и Sofia Live Club, и с подкрепата на Boyscout.

Още с излизането на дебютния й албум ‘Pull My Hair Back‘ през 2013 г. качествата на музиката й са оценени от своеобразни институции в музикалната критика като Guardian, Times, Dazed and Confuzed, Pitchfork и много други.

Resident Advisor отрежда на албума ѝ 4-то място в своя Топ 20, а младата канадка е оценена като един от най-добрите нови артисти от XLR8R.

Jessy Lanza

Според Jessy музиката ѝ е като смесица от всички песни, които е харесвала и са издадени през последните 40 години. На моменти звучи наивистично и напомня на осемдесетарско диско, след което добавя елементи от японски поп, дъб или есид хаус, докато не отведе публиката към арендби музиката от 90-те.

Най-добрият начин да разберем какво представлява и я прави толкова различна и неподражаема, е да преживеем на живо тази симбиоза от наивизъм, лекота, сексапил, меланхолия и оптимизъм.

От няколко години Jessy Lanza не спира с успешните си изяви по целия свят. След турнетата си с Junior Boys и Caribou, в момента взима участия по различни фестивали.

Мексико, Лисабон, Хага и Лийдс ще са спирките ѝ преди да се насладим на една наистина различна и специална вечер с музиката ѝ в Sofia Live Club на 18-и март.

Начален час на събитието е 23:00 ч., а клубът отваря врати в 21:00 ч.

Билетите влизат в продажба на 27-и януари в 13 ч. мрежата на Eventim.bg и са на цена от 27 лв. В първия ден ще бъде пуснато ограничено количество промоционални билети от 22 лв. Билетът не гарантира седящо място.

*Организаторът си запазва правото на промени.

Тагове: , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes