GRiZMATiK – ‘As We Proceed’ (безплатен даунлоуд)

MP3/Даунлоуди, Новини — От на януари 22, 2017 в 10:33

GRiZMATiK отново заедно в студиото, изкарват нов безплатен трак!

–––––––––––––––

GRiZMATiK може и да не е сред имената, които срещате често из нюзфийда си в социалните мрежи, из плейлистите на приятелите си или във водещите заглавия на музикалните издания, но със сигурност за неговите членове сте чували. Или поне за единия.

Вече 5-годишно, дуото GRiZMATiK се състои от младия американски продуцент GRiZ и балканския му колега с дългогодишен опит на сцената Gramatik.

Първият видяхме на живо в София точно преди две години по покана на EventEase. A за втория можем само да си мечтаем да го видим на сцената във вихъра си, но пък затова го следим изкъсо. Та дори и писахме съвсем наскоро по повод „delux“ версията на последния му албум, която все още може да свалите безплатно.

–––––

Вижте още: „Gramatik пусна безплатно 12-ия си албум за свободно сваляне

–––––

Сега пък ви представяме последния проект на двамата годпода – новия им сингъл ‘As We Proceed‘.

„Песента е посветена на услията ни да проявяваме оптимизъм в тези така трудни времена – начинание, което често пъти се оказва изключително трудоемко. Тя изпълнява функцията на напомняне, че, подобно всичко в тази вселена, прогресът ни, като живи същества, е белязан от множество ръстове и спадове„.

И за да затвърдят окончателно своя оптимизъм, момчетата пускат трака за свободно сваляне! Така че какво остава да направите, освен да свалите песента, да се усмихнете и да кажете си: „Всичко е наред!“

Повече за Grizmatik ще намерите на:

Facebook: https://www.facebook.com/Grizmatik/

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes